Recenze Asus ZenFone Max M2

Chytrý telefon ASUS ZenFone Max M2 je vybavený ohromným 6,3" IPS displejem s úzkými rámečky, rozlišením 1 520 × 720 pixelů a poměrem stran 19:9. Filmy, seriály nebo hry si užijete na plné pecky. Důležitým prvkem výbavy je osmijádrový procesor Snapdragon 632, který je nejen úsporný, ale zároveň dostatečně výkonný a výrazně silnější než starší modely. ASUS ZenFone Max M2 vás zkrátka ohromí.

3 recenze

Registrovaný uživatel
Hodnocení: 75 %Odborná recenze

Tak nám nadešel po delší době zase čas otestovat si něco levnějšího s cenovkou pod 5 tisíc. Dost možná nejlepším příkladem takové té poctivé a povedené nižší třídy je přitom právě ASUS ZenFone Max M2. Nabízí toho za svou cenu totiž dost a v pár ohledech by vás mohl i překvapit. Zkrátka ASUS postupně stále více přitápí Xiaomi, a to se mi líbí. Pořád sice v pár ohledech zaostává, ale blíží se.

Více na

Jen HD+ dispej

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Levnější, přesto stále velmi povedený. Tak by se dal označit ASUS ZenFone Max M2, který přišel na český trh společně se svým výkonnějším sourozencem s přívlastkem Pro. Není však žádným tajemstvím, že zrovna v tomto segmentu je konkurence opravdu velká a výrobci se v poslední době snaží i sem dostávat funkce, které jsme ještě nedávno vídali pouze u dražších zařízení. Jak si vedl ASUS ZenFone Max M2 v našem testu a zdali bychom ho s klidným svědomím doporučili, to vám rádi prozradíme v dnešní recenzi.

Více na Mobilenet

solidní výdrž 4000mAh baterie

100GB úložiště na Google Drive zdarma

Snapdragon 632

4 GB operační paměti

veliký displej

praktický povrch, který se neušpiní

absence odolného skla

nižší rozlišení displeje

absence rychlého nabíjení

méně praktické microUSB

Registrovaný uživatel25. května 2020

Dostačující operační paměť Výkonný procesor Jasný a velký displej

Nemá NFC

Hodně muziky za málo peněz

Varianta Midnight Black