Mobilní telefon Recenze Asus ZenFone 3 Max (ZC553KL) Dual SIM

Recenze Asus ZenFone 3 Max (ZC553KL) Dual SIM

Mobilní telefon Asus Zenfone 3 Max ZC553KL je o něco lépe vybavený v porovnání s modelem ZC520TL, který taktéž nese označení ZenFone 3 Max. Hlavní rozdíl najdeme ve velikosti a rozlišení displeje, fotoaparátu, procesoru, rozměrech a hmotnosti. Pokud tedy hledáte mobilní telefon na práci i zábavu a požadujete co nejvyšší výdrž baterie na jedno nabití, bude ZenFone 3 Max ZC553KL ideální volbou -…

3 recenze

Odborná recenze
Mobilenet

ASUS svou řadu ZenFone 3 odstartoval loni v létě a dnes již obsahuje sedm modelů. Tentokrát jsme pro vás otestovali inovovaný ZenFone 3 Max, který stejně jako jeho předchůdce patří do střední třídy. Proti němu však přichází s větším 5,5palcovým displejem, výkonnějším hardwarem a lepším fotoaparátem. Jak si vedl v našem testu?

Více na Mobilenet

OTG adaptér součástí balení

velká kapacita baterie

LTE na obou SIM

laserový a fázový detekční autofokus

povedené fotoaparáty

výkonný hardware

kvalitní displej

výborné dílenské zpracování

kovové tělo

množství bloatwaru

hybridní slot

nepodsvícená senzorická tlačítka

nepřesná a pomalá čtečka otisků prstů

Odborná recenze
Mobilenet

Rozrostlou rodinku telefonů ZenFone 3 od Asusu doplňuje i veskrze základní model s přídomkem Max. Kdo zná Asus, ten ví, že přídomek neznačí velikost, ale silnější baterii. Ta je hlavním a dost možná jediným trumfem celého telefonu. Bude to v kombinaci s líbivým vzhledem stačit na úspěch u zákazníků?

Více na Mobilenet

bytelná konstrukce

kovová záda telefonu

dobře padne do ruky

velmi dobrá výdrž

velká interní paměť

slušný fotoaparát

telefon lze využít jako powerbanku

jen průměrný displej

slabší procesor

špatně optimalizované prostředí

neumí zaznamenat video ve Full HD

ostré přechody na zadní straně

Registrovaný uživatel25. června 2019

Mobil mám druhý měsíc a jsem velmi spokolená, velikost akorát, příjemné prostředí, velmi kvalitní fotoaparát, dělá krásně fotky. Čelní sklo je super, proti mému předcházejícímu mobilu není téměř vůbec "zapatlaný" a stačí jen občas lehce utřít. Velikou výhodou jsou 3 sloty - 2 pro SIMky a ještě jeden pro paměťovou kartu (což není automatické, když jsem hledala mobil pro 2 SIMky, dlouho jsem musela hledat tuto možnost), což je super.

Docela dost se zahřívá při focení, docela mě to vyděsilo než jsem měla obal (přes něj to zahřívání necítím...). Že se zahřívá při nabíjení, to chápu, ale i při focení i bez blesku? Prostě ho nenechávám "bez dozoru při nabíjení a na ostatní zahřívání jsem si zvykla.

Mobil jsem si vybrala kvůli možnosti 3 slotů - mám soukromou a služební SIMku a ještě současně mohu mít vloženu paměťovou kartu. A také kvůli hodně dobrému fotoaparátu. Zatím jsem velmi spokojená, za tuto cenu je to velmi dobrý mobil na běžné užívání. Mobil určitě doporučuji.

Varianta 32 GB zlatý
Registrovaný uživatel27. července 2017

Baterie vydrží 2 dny v režimu, kdy jste na FB, emailu, WhatsApp a hrajeme sem tam hru Nezahřívá se Po zapnutí se zaktualizujeme na Android 7.1.1 Nougat Výborný fotoaparát Sedí do ruky, příjemně zaoblený Rychlý, neseká se Ve zkratce velká spokojenost

Naprosto spokojená majitelka

Varianta zlatý