Chytré hodinky Recenze ASUS VivoWatch SP

Recenze ASUS VivoWatch SP

Chytré hodinky Asus VivoWatch SP nabízí pokročilé fitness funkce pro sledování vaší fyzické kondice a zdraví. Pomůžou vám udržovat zdravý životní styl a dosahovat cílů při vašich oblíbených pohybových aktivitách. Po spárování hodinek s mobilní aplikací Asus HealthConnect můžete přehledně zobrazit naměřené údaje o krevním tlaku, srdeční frekvenci, denní aktivitě, kvalitě spánku a celou řadu…

Registrovaný uživatel14. září 2021

kontrola zdravotních funkci

Registrovaný uživatel7. září 2021

elegantní kvalitní zpracování

nekvalitně fungující senzory, zejména měření krevního tlaku pásek vyvolává alergickou reakci na kůži nemá funkci vyhledávání prostřednictvím aplikace problémy při aktualizacích firmware neustálé připojování a odpojování při zapnuté aplikaci a práci s ní

pokud někdo potřebuje ze zdravotních důvodů pro orientační monitoring krevního tlaku, tak nedoporučuji senzory, nefungují tak jak mají. Když jsem hodinky nosil celodenně, aby monitoroval i spánkové aktivity, po několika dnech mi pásek vyvolal alergickou reakci, až mi slezla vrchní část pokožky.

Registrovaný uživatel10. července 2021

Výdrž hodinek a měří tkak.

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Možnost využití i bez APP. Po spárování solidní přehled. Používám hodinky trvale.

Manuál v hodinkách postrádá češtinu. Zprávy chodí bez písmen s háčky.

Zatím jsem se nepropracoval k využití všech funkcí. Pomohl by určitě podrobnější popis v češtině.