Umí všechno možné
Detailní nastavení na vysokou školu ;-)
Oproti předchozímu typu mi přijde trošku horší pokrytí signálem WiFi, jak by měl nižší výkon.

Umí všechno možné
Detailní nastavení na vysokou školu ;-)
Slušný dosah.
2 x USB.
zatím velmi dobrý
Spolehlivost, možnosti nastavení včetně vypínání WiFi na noc a rodičovské ochrany, rozumná cena
Rychlost přenosu přes USB
hlavní plus je Mesh podpora.
- funguje perfekně a rychle, nastavení na pár kliknutí
Jednotné grafické rozhraní pro asus routery, rozhraní je svižné a přehledné, plně v CZ
Slušná appka pro android z k které se dá router nastavovat
Multifunkční usb port a spousta dalších věcí
Slušné reference v zahraničních testech.
I když je tento model na trhu delší dobu o aktualizace se Asus stará příkladně
trošku víc topí - povrch je někdy dost teplý - záleží na zatížení
Router bych doporučil hlavně těm kteří chtějí vybudovat levný mesh (ostatní řešení, např Lyra od Asusu, jsou o dost dražší ).
České menu a nápovědy. Tím snadné nastavení.
Ve srovnani se starym D-Linkem vyborna rychlost a spolehlivost. Uzivatelske rozhrani na nakonfigurovani bez problemu a prehledne vcetne statistik provozu a automaticke aktualizace. Bohuzel jsem zatim ale nezvladl funkcne nakonfigurovat DDNS no-ip, adresu mi to nenastavilo. V recenzich jsem si precetl, ze hodne hreje - u me hreje trochu, myslim ze srovnatelne s mym starym D-Linkem. Krome toho DDNS asi jeste jedna drobna nevyhoda - ma to modre kontrolky, ktere v noci pomerne neprijemne vyrazne osvetluji okoli. Ale da se ztlumit treba lihovkou :-).