Příjemná textura,dobře se roztírá,krásně vstřebává,funguje
Jiný již nekupuji

Příjemná textura,dobře se roztírá,krásně vstřebává,funguje
Jiný již nekupuji
Používám již dlouho a je to nejlepší krém, který jsem kdy použila
Krém nezanechává lesklou pleť a velmi snadné je jeho dávkování
Krásně voní, fixuje, vstřebává, nechává pleť hydratovanou a je skvěle balený, ten dávkovač je perfektní.
Na žádné nemohu přijít.
Doporučuji lidem, co chtějí vypadat a cítit se dobře, hlavně na zralou pleť zázrak při pravidelném používání.
Velice dobře se vstřebá,jsem spokojena
Jsem spokojena, proto tam nakupují,moc děkuji
příjemný, účinný
Kvalitní krém i kolagen
Kvalitní kosmetika, spokojenost
Jemná textura, krém se dobře vstřebává, hydratuje pokožku, vůně je velmi příjemná
Příjemný krém s něžnou vůní
super krem
Krém používám měsic,bylo mi řečeno, že je znát,že mám leoší pleť.Je mi 61 let,tak v mém věku asi musím ještě počkat,nemohu hned čekat zázraky.Vše mi vyhovuje jak vůně tak konzistence.Koupila jsem si nedávno druhé balení a budu pokračovat.
První balení mi zlobí dávkování a část krému je na skle a budu muset pro ten zbytek odstranit tu membránu,abych se k němu dostala.Doufám,že u druhého balení se mi to už nestane.
Krém je pro mě dražší a tak nevím zda ho budu moci kupovat stále,jinak jsem spokojená.
Všechny produkty ,co jsem vyzkoušela jsou naprosto skvělé. Používám je každý den . Hodnotím nejvyššími body. Můžu jen doporučit.
Zatím jsem na žádné zápory nepřišla.
Skvělé produkty, nádherně zabalené, krásný dárek. Kdo nevyzkouší neuvěří.
Používám pouze třetí den.
Zatím krém zkouším, mám ho prvně.
Určitě si koupím další zboží.
Skvělý krém, výsledky viditelné takřka během několika dní, příjemná vůně
omlazuje kůži, opravdu funguje
příjemná vůně, lehce se roztírá a hned nemizí
zatím stejné výsledky jako u jiných krémů, asi jsem čekala víc
dávám ještě šanci
Dobře se vstřebává, krásně voní, je velmi dobře zabalen v kelímku, který umožňuje dávkování
Napnuti po první aplikaci viditelné. Mohu jen doporučit.Úžasný produkt.
Opravdu funguje opakovaně zakoupeno
Príjemná vôňa, hebká pleť, system davkovania,
S krémom som veľmi spokojná, používam ho už niekoľko rokov, vrelo odporučam