Krásně voní
krásně voní, a nejlepší voda na mastnou pleť co jsem zkusila, po pravidelném užívání se pleť o hodně méně mastí.
Velice účinný
Krásná vůně, lehká konzistence, koncentrovaná, stačí velmi málo, mírně pění. Pleť je opravdu svěží a hydratovaná
příjemná
Super na moji pokožku, která je mastná.
Top produkt a doporučuji dalším zákazníkům, kterým na své péči o pleť záleží.
Používám ráno i večer. Večer k dokonalému čištění a ráno k dočištění a osvěžení pleti.
Je součástí péče o pleť.
na to, že mám velice citlivou pleť, tak mě voda nijak nedráždí. Lehce parfemovaná ...ale parfém taky mé pleti nevadí, takže mohu jen doporučit.
čistí, nádherně voní
Nejlepší, co jsem za celou dobu vyzkoušela.
Veľmi spokojná
Zjistila jsem, že na můj typ pleti ne úplně vhodný přípravek. Ale! kamarádky děti, včetně jí samé, zajásaly:). Mají pleť se sklony k akné a spolu s first aid gel.., opravdu super výsledky :)
čistší pleť, bez zaníceného akné. Takže prima
Je opravdu příjemná a vyhovuje mi
Objednala jsem si krém Snake Cream a chtěla jsem i čistící vodu The Oily Skin Cleansing Water, kterou používám denně večer. Potom nanesu krém.
Používám The Oily Skin Cleansing Water a krém Snake Cream tři týdny a jsem velmi spokojená, pleť krásně září a je skvěle hydratovaná.
jemná textura, příjemná vůně
jsem velice spokojená
Funguje jak má
Dokonalý výrobek.
Vynikající výrobek.
Príjemný na pokožku
Asi ani nemám
Při čištění touto pleťovou vodou cítím perfektní svěžest na obličeji, který jsem u žádné jiné pleť. vody nezažila, proto kupuji opakovaně.