Pánská treková obuv Recenze Asolo Track MM Grey/Cloudy Grey

Recenze Asolo Track MM Grey/Cloudy Grey

Pánské nízké trekové boty Asolo Track využitelné na širokou škálu aktivit. Vybavené jsou jak na lehčí túry, tak i na ferraty, navíc skvěle vypadají, tedy je s klidem využijete i ve městě. Svršek z voděodolné semišové kůže o tloušťce 1,8 mm je na vrchním lemu kotníku doplněn příjemným a pohodlným Schoeller softshellem. Botu je možné stáhnout podle potřeby tkaničkami už od její špičky a bota…

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

Tyto boty jsem již jednou měl a úplně dochodil. Objednal jsem znovu. Příjemné boty pro jednodenní výlety nalehko, obstojná přilnavost ke skále, rád je nosím i po městě.

Po čase se mi rozpadl oplet tkaniček.

Varianta 46
Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Pekne,velikost sedi.

Pro uzsi nohu.

Varianta 46 1/3
Registrovaný uživatel1. prosince 2020

Výběr - design, účel(lehký outdoor, denní nošení), materiál Vlastnosti - pohodlí, cit, vše kůže, dobře se čistí, neprovlhne Použití - pravidelně i pro denní nošení, podrážka neklouže ani vlhká na civilních površích

Zatím jsem nedostatky nenašel kromě rozvazujících se tkaniček.

Pro moje využití skvělé boty od prvního obutí výborně padnoucí s tím, že jsem volil o půl čísla větší velikost než běžně používám.

Varianta 46