Do města i do přírody, super pohodlné, kupuji si je již potřetí. Vydrží neskutečné věci.
Až doslouží, doufám, že si budu moci koupit další.

Až doslouží, doufám, že si budu moci koupit další.
Najlepšie sandále na trhu.
Mám už štvrté.
Je prostě perfektní
denně
Výborné, koupil jsem si je již potřetí
Pohodlné, rychleschnoucí, dobže se udržují.
Malý výběr v barvách. Jako první jsme měli modré a ty se nám velmi líbily.
Již máme tuto obuv potřetí a jsme velmi spokojeni.
Pro mne nejlepší trekové sandály. Nastavitelné ve všech směrech, pohodlné, netlačí. Cena odpovídá kvalitě.
Doporučuji všem, kteří mají rádi otevřenou špičku.
Látka pod kůží
Zacvakavaci spona umělá
Pohodlné
Pohodlné boty i na dlouhé výšlapy.
Už to není ta bota, co jsem si koupila v roce 2005 a vydržela mi 15 let. Špička je jiná, tenčí.
Potřetí už si je nekoupím.
Sandály jsou skvělé. Už 10 let jiné nenosím.
Vhodné a dobře vymyšlené sandály do přírody i do města.
Mám už nejméně páté...šly se mnou do Santiaga, jako jediná obuv sloužili při dlouhých cyklovýletech na těžko v mnoha zemích, navlékám je koncem dubna a vyzouvám v říjnu. Nicméně mám pocit, že jejich kvalita před mnoha lety byla lepší než dnes, kdy jsou vyráběny v Číně. Nejčastější konec přichází s vytrhnutím upínání z podrážky.
při kvalitním zpracování je nemají....
Skvělé, pohodlné a dobře propracované boty s dlouhou výdrží.
Nejlepší a nejpohodlnější trekové sandály, které jsem kdy nosil
Při drsnějším zacházení mají přední popruhy tendenci se vyškubávat
Občas je třeba - chca nechca - je vydrbat - že se v nich zachycuje hlína by až tak nevadilo, jako spíš vadí, že se v nich zachycuje nelibý zápach z nohou ;o)
Od doby, kdy jsme je s přítelkyní před 15ti lety na trhu objevili, nekupujeme na tůry (od dubna do konce října) nic jiného.
Velmi pohodlné.
Zvládají v pohodě i lehčí horský terén
Poměrně kvalitní zpracování
Přestože ostatní uživatelé píšou "téměř nezničitelné", na mě si ty sandály nepřijdou - již se mi několik párů podařilo zničit (vytrhají se pásky).
Zatím nejlepší sandály, které jsem kdy nosil. Prosto, přestože je pravidelně (stejně jako ostatní boty) likviduji, a přes poněkud vyšší cenu, si je kupuji znova a znova.