Pánské sandále Recenze Asolo Scrambler Moss/Black

Recenze Asolo Scrambler Moss/Black

Asolo Scrambler jsou kožené pánské/dámské trekové sandály. S novou Vibram podešví navrženou k zajištění bezpečné chůze v terénu. Měkká kožená mezipodešev EVA zaručuje jedinečný odpočinek a komfort pro chodidlo. Velmi lehké a příjemné na nošení.

dana.moravkova7. července 2025

Do města i do přírody, super pohodlné, kupuji si je již potřetí. Vydrží neskutečné věci.

Až doslouží, doufám, že si budu moci koupit další.

Varianta 39 1/3
zachar6422. května 2025

Najlepšie sandále na trhu.

Mám už štvrté.

tesarstvi.bednar20. září 2024

Je prostě perfektní

denně

Registrovaný uživatel7. září 2024

Výborné, koupil jsem si je již potřetí

Varianta 40 2/3
Registrovaný uživatel6. září 2024

Pohodlné, rychleschnoucí, dobže se udržují.

Malý výběr v barvách. Jako první jsme měli modré a ty se nám velmi líbily.

Již máme tuto obuv potřetí a jsme velmi spokojeni.

Varianta 39 1/3
klagin20. června 2024

Pro mne nejlepší trekové sandály. Nastavitelné ve všech směrech, pohodlné, netlačí. Cena odpovídá kvalitě.

Doporučuji všem, kteří mají rádi otevřenou špičku.

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

Látka pod kůží

Zacvakavaci spona umělá

Pohodlné

Varianta 40 2/3
Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Pohodlné boty i na dlouhé výšlapy.

Už to není ta bota, co jsem si koupila v roce 2005 a vydržela mi 15 let. Špička je jiná, tenčí.

Potřetí už si je nekoupím.

Varianta 42
Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Sandály jsou skvělé. Už 10 let jiné nenosím.

Vhodné a dobře vymyšlené sandály do přírody i do města.

vaclav.valasek12. května 2021

Mám už nejméně páté...šly se mnou do Santiaga, jako jediná obuv sloužili při dlouhých cyklovýletech na těžko v mnoha zemích, navlékám je koncem dubna a vyzouvám v říjnu. Nicméně mám pocit, že jejich kvalita před mnoha lety byla lepší než dnes, kdy jsou vyráběny v Číně. Nejčastější konec přichází s vytrhnutím upínání z podrážky.

při kvalitním zpracování je nemají....

Skvělé, pohodlné a dobře propracované boty s dlouhou výdrží.

Varianta 42
Registrovaný uživatel6. září 2020

Nejlepší a nejpohodlnější trekové sandály, které jsem kdy nosil

Při drsnějším zacházení mají přední popruhy tendenci se vyškubávat Občas je třeba - chca nechca - je vydrbat - že se v nich zachycuje hlína by až tak nevadilo, jako spíš vadí, že se v nich zachycuje nelibý zápach z nohou ;o)

Od doby, kdy jsme je s přítelkyní před 15ti lety na trhu objevili, nekupujeme na tůry (od dubna do konce října) nic jiného.

Registrovaný uživatel31. srpna 2019

Velmi pohodlné. Zvládají v pohodě i lehčí horský terén Poměrně kvalitní zpracování

Přestože ostatní uživatelé píšou "téměř nezničitelné", na mě si ty sandály nepřijdou - již se mi několik párů podařilo zničit (vytrhají se pásky).

Zatím nejlepší sandály, které jsem kdy nosil. Prosto, přestože je pravidelně (stejně jako ostatní boty) likviduji, a přes poněkud vyšší cenu, si je kupuji znova a znova.