Pánské sandále Recenze Asolo Scrambler Black/Black

Recenze Asolo Scrambler Black/Black

Velmi oblíbené trekové sandály Asolo Scrambler s novou Vibram podešví navrženou k zajištění bezpečné chůze v terénu. Měkká kožená mezipodešev EVA zaručuje jedinečný odpočinek a komfort pro chodidlo. Velmi lehké a příjemné na nošení. Pásky neopren-lycra.

Registrovaný uživatel13. srpna 2025

Boty jsou naprosto pohodlné díky extrémně příjemnému materiálu stélky Nikde netlačí, je radost v nich chodit, a to i na delší vzdálenosti

Je lepší si asi objednat větší velikost. To je obecný problém u Asola. Kdo má velikost 46, měl by si vzít 47, aby mu nelezly ze sandálů prsty. Nastavení řemínků neumožňuje kvůli technickému řešení moc změn. Přední část sandálu nelze tolik utáhnout. Stélka se rychle špiní, ale s tím jsem počítal. Upevnění řemínku je na drobnou plastovou sponu, snad spona vydrží.

Sandály určitě doporučuji. Mám je ale jen 5 dnů, takže je těžké je objektivně hodnotit.

Varianta 46
Registrovaný uživatel2. září 2024

bezvadné sandále, vydrží spoustu let

Varianta 46
Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Vyborne zbozi, super obchod

Varianta 44,5
Registrovaný uživatel13. července 2021

Máme s manželem s tímto typem sandálů jen pozitivní zkušenost , hlavně pro turistiku. Takže opotřebované skončí v odpadu a kupujeme nové další. Nachodíme s nimi dost. Zatím nezklamaly a jsme rádi,že je vyrábí dále.

Nevíme o žádných.

Boty nové opět pošlapou po našich Šumavských cestách.

Varianta 42