Pánská treková obuv Recenze Asolo Pipe GV Graphite/Graphite

Recenze Asolo Pipe GV Graphite/Graphite

Nízké trekovky pro lehké túry a každodenní nošení jsou vyrobené z kombinace hydrofobní kůže a polyesterové tkaniny. Mají nepromokavou membránu Gore-Tex. Polyesterová tkanina na svršku bot má za úkol zajistit dostatečnou prodyšnost a komfort pro vaše nohy i v parném létě.

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Super botasky!!! Není co vytknout!!!Spokojenost!!!!

Varianta 43 1/3
Registrovaný uživatel1. března 2022

Kvalitně provedené, pohodlné, prodyšné a lehké boty. Jejich výhodou je právě to, že nejsou celokožené a jsou tak vhodné na méně náročnější turistiku (tedy hory typu Krkonoše). Velmi dobře se do nich nazouvá, viz jejich systém šněrování, kde má noha prostor po celé délce, není tak zcela utažená. Bez membrány Gore-Tex, bych si po zkušenostech již tento druh bot nekoupil.

Zatím jsem žádné nenašel, boty jsem vybíral velmi pečlivě. Náhrada za boty Salomon, velmi podobného typu a materiálového složení (ne ty zcela "plastikové" modely), kde se mi po cca 4 letech pouze sezónního nošení roztrhnul bok boty (jinak jsem s nimi byl velmi spokojen). Nicméně na co jsem zvědavý je výdrž horního poutka u tkaniček, kde je při zavázání největší tah. Mám úzký nárt a musím tak boty více utáhnout.

Varianta 46 1/3
Registrovaný uživatel20. prosince 2021

značku Asolo už mám odskúšanú a nesklamala ma. verím,že v tom bude pokračovať. zatiaľ OK11111.

som absolútne spokojný.

Varianta 43 2/3
Registrovaný uživatel14. prosince 2021

Noha je jako v bavlnce, boty jsou měkké a velmi dobře drží. Měkký je i dlouhý jazyk, díky kterému nemá prakticky nic šanci vniknout do boty.

Varianta 41 1/3
Registrovaný uživatel26. května 2021

vlastnosti obuvi - pružnost, lehkost a příjemné nošení. Obuv nosím denně.

příjemná obuv doporučuji

Varianta 44,5