Recenze Asi se mi nebude chtít - Petr Janda

Petr Janda je český rockový zpěvák, skladatel, kytarista, majitel nahrávacího studia a vydavatelství. Petr Janda je dlouholetým frontmanem skupiny Olympic, pro kterou složil mnoho hitů; je jednou z největších legend v historii české populární hudby. Album s názvem Asi se mi nebude chtít vyšlo v roce 2022. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Album 'Asi se mi nebude chtít' je podle recenzí vysoce hodnocen pro svou kvalitní hudbu a texty, přičemž oslovuje jak dlouholeté fanoušky Petra Jandy, tak i ty, kteří jeho tvorbu neznají. CD verze je kompletní, zatímco LP verze obsahuje o něco méně skladeb. Celkově jde o povedené dílo, které stojí za pozornost.

• Výborná muzika a texty
  • Pohodová a kvalitní hudba
  • Skvělé sólové album
  • Klasika českého bigbítu
  • Zaujme i při odlišném stylu od předchozí tvorby
  • U LP verze oproti CD chybí dvě nebo tři písně

rada-claw2. června 2025

Olympic a Petr Janda moje srdcovka :)

Oproti CD dvě nebo tři písně méně

Fanouškům toto album doporučuji

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Petr Janda - klasika českého bigbítu

pohodová muzika

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

mám ráda Petra Jandu a toto je deska, která je vedena v úplně jiném stylu než na co jsem u něj zvyklá. Přesto mě zaujala už na první poslech.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Petr Janda úplně jiný než jak ho známe celou řadu let. Ale opět výborný i v těhle letech.

Registrovaný uživatel31. května 2022

Cd k Djangovým osemdesiatinám. Každý správny fanda Olympicu a Petra Jandy by ho mal mať vo svojej diskografii. Je na ňom výborná muzika a samozrejme aj texty. Za mňa vrelo odporúčam aj ostatným.