Uživatelská přívětivost a intuitivnost je velmi dobrá. Moje požadavky splňuje bez problému. S jinými programy moc zkušeností nemám
Je to velmi dobrý program

Je to velmi dobrý program
Možnost úprav
Je v češtině
Na rozdíl od verze 3 lze tisknout.
Zatím jsemtoho moc nevyzkoušel, ale daří se mi překládat manuál DAB radiu překládat pomocí Google překladače, lze totiž zkopírovat text přeložit a poté nahradit púvodní cizojazyčný text.
je v češtině
ještě nevím, neměl jsem možnost zatím dokonale vyzkoušet
Nevím, dosud jsem SW neobdržel.
Funguje jak má. Myslím
Osekané, nefunkční. Inzerovaná čeština použitelná pouze pro tvory s mateřskou řečí sarančat. Celkově naprosto vyhozené peníze.
Nakupovat. Peníze věnujte na útulky pro sklípkany. To určitě splní očekávání.
Čeština, kompletni nastroj pro upravu dokumentu v pdf
Spokojenost s programem i s jazykem.
absolutně žádné
vůbec nejsem spokojený, nejprve to nešlo pořádně nainstalovat a když se to na 20
povedlo, tak to nesplnilo očekávaní. ani ta cena tomu neodpovídá
a nejhorší na tom je.. že ashampoo neustále posílá reklamní blbosti.
Celkem slušný program za tuto cenu. Základní práce s PDF soubory zvládá bez problémů.
Nic negativního jsem na programu nenašla.
Jednodušší program, ale to odpovídá ceně programu. Doporučuji jeho koupi ostatním zájemcům.