Stříška nad vchodové dveře Recenze ArtPlast Vchodová stříška transparentní

Recenze ArtPlast Vchodová stříška transparentní

Vchodová stříška ArtPlast je praktickým a funkčním doplňkem pro váš dům nebo budovu. Tento model je vyroben z odolného polypropylenu s povrchem z polykarbonátu, který je znám svou vysokou odolností proti povětrnostním vlivům a dlouhou životností. Povrchová úprava s ochranou proti UV záření zabraňuje degradaci materiálu vlivem slunečního záření, čímž zajišťuje dlouhodobou funkčnost a estetický…

sind2. prosince 2024

Po instalaci dobře vypadá.

Varianta 120 x 80 cm
tatik4828. října 2024

Stříka mi vyhovuje jak rozměrem, provedením a barvou. Střášku jsem použil jako přístřešek nad tepelné čerpadlo.

Registrovaný uživatel29. srpna 2024

Špatný, malý rozměr plastu, který má držet na cca 3 mm

Zboží vráceno

Varianta 100 x 120 cm
zdenek.bunda16. ledna 2024

Šikovný, neprší na vchodové dveře ...........

Asi bych použil větší hmožděny a šrouby aby udržely větší zatížení (tř. mokrý sníh)

Měl jsem podobný, ale po sněžení koncem r.2023 se pod tíhou sněhu rozlámal a utrhl ze stěny.

l.g.citron23. prosince 2023

Při prvním pořádném větru byla na zahradě u sousedů chce to více zašroubovat polikarbonát k držákům dal jsem 6 šroubů z každé strany