Zboží došlo přesně dle objednávky a v pořádku.

Botník ArtPlast Linea Easy nabízí dostatek úložného prostoru a je vhodný pro venkovní použití, ale jeho kvalita zpracování je často kritizována. Někteří zákazníci uvádějí, že konstrukce je pevná, jiní však zmiňují nekvalitní provedení a náchylnost k poškození. Při rozhodování zvažte, zda poměr cena/výkon odpovídá vašim požadavkům na odolnost a trvanlivost.
Zboží došlo přesně dle objednávky a v pořádku.
je to lagric mimo jiné chybí vyvrtané díry
takový krám si už nikdy nekoupím
Čepy dveří plastové fórové.
Uvidíme jak dlouho vydrží.
Komunikace s reklamačním oddělením výborná.
není to nic světoborného, plast je z recyklu, takže náchylnější na poškození. Mě to přišlo rozbité už od přepravce tím že je to z recyklovaného plastu v krabici. Snad si prodejce najde jiného dopravce a nebo způsob dopravy.
Každopádně po obou rozbitých skříňkách, které jsem nafotil hned při rozbalení, mi obchod poslal ty samé ještě jednou s jiným dopravcem a bez jakýchkoliv nákladů.
Potřebovali jsme skříňku na ven, aby odolala povětrnostním vlivům. V tomto očekávání splnila, je celá z plastu.
-Nekvalitní provedení
-Přišel poškozený (ulomený) plastový šroubek/závit
-Vrchní díl (pohledová část) má kazy
Znovu bychom nepořídili
Jednoduché sestavení, pevná skříňka s pevnými zády.
Rychle dodani
Kvalita odpovídá cene
Mohla by být nazornejsi montáž uchytek-madel
Poměr cena výkon
Trochu fórové
Za ty peníze poslouží
Vzhled , cena
Pěkný botník , dost úložného prostoru
Výborná skříňka na balkón. V loni jsem již kupovala na zahradu a použili jsme jako botník na verandu.