Recenze Artplast 3300V

Organizér Artplast 3300V s pevnými přepážkami. Box je vhodný pro drobné díly, spojovací materiál. Rozměry organizéru jsou šířka 242 x hloubka 188 x výška 37 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Box Artplast 3300V je podle recenzí velmi odolný a praktický, s kvalitním zpracováním a variabilním uspořádáním vnitřních přihrádek. Uživatelé oceňují jeho trvanlivost a spolehlivost, což z něj činí vhodnou volbu pro dlouhodobé využití.

• Kvalitní plasty a odolné zpracování
  • Spolehlivé a trvanlivé uzavírání víka
  • Praktické využití vnitřních přihrádek
  • Vyndavací přihrádky umožňují variabilní uspořádání
  • Bytelná konstrukce
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Ri24. července 2026

BEZVA ZBOŽÍ

lenka.horychova27. prosince 2025

Byl to dárek

Dagmar13. prosince 2024

Výborný box na korálky, již jsem zakoupila 15 kusů. Mohu doporučit tomu kdo rád vyrábí výrobky z drobných komponentů. Výborná cena a rychlost doručení. Já třeba používám na korálky, vyrábím si vánoční ozdoby z korálků.

Krásně Vánoce a šťastný novy rok 2025

kindlovas8. července 2024

Bytelné

Martun7. ledna 2024

Za málo peněz hodně muziky. Kdyby vám nezbývalo míso na uložení věcí do mističek, chvilkově poslouží když mističky vyndáte a vzniknou vám nové přihrádky uvnitř samotného boxu!

Registrovaný uživatel29. října 2021

- velmi kvalitní plasty - spolehlivé a trvanlivé uzavírání víka - praktické využití vnitřních žlutých krabiček

- dostupnost tohoto zboží

První krabičku od Artplastu (Italie), jsem koupil cca před 20ti lety. Nakupuji to opakovaně a ještě mi za ty roky u žádné nepraskl pant nebo uzávěr víka. Jediný problém je s dostupností. Dříve to šlo běžně sehnat v Bauhausu a jiných hypermarketech.

Registrovaný uživatel27. září 2021

Mám už jich několik.Výhoda je,že přihrádky jsou vyndavací..