Recenze Artplast 3300V

Recenze Artplast 3300V

Organizér Artplast 3300V s pevnými přepážkami. Box je vhodný pro drobné díly, spojovací materiál. Rozměry organizéru jsou šířka 242 x hloubka 188 x výška 37 mm.

Dagmar13. prosince 2024

Výborný box na korálky, již jsem zakoupila 15 kusů. Mohu doporučit tomu kdo rád vyrábí výrobky z drobných komponentů. Výborná cena a rychlost doručení. Já třeba používám na korálky, vyrábím si vánoční ozdoby z korálků.

Krásně Vánoce a šťastný novy rok 2025

kindlovas8. července 2024

Bytelné

Martun7. ledna 2024

Za málo peněz hodně muziky. Kdyby vám nezbývalo míso na uložení věcí do mističek, chvilkově poslouží když mističky vyndáte a vzniknou vám nové přihrádky uvnitř samotného boxu!

Registrovaný uživatel29. října 2021

- velmi kvalitní plasty - spolehlivé a trvanlivé uzavírání víka - praktické využití vnitřních žlutých krabiček

- dostupnost tohoto zboží

První krabičku od Artplastu (Italie), jsem koupil cca před 20ti lety. Nakupuji to opakovaně a ještě mi za ty roky u žádné nepraskl pant nebo uzávěr víka. Jediný problém je s dostupností. Dříve to šlo běžně sehnat v Bauhausu a jiných hypermarketech.

Registrovaný uživatel27. září 2021

Mám už jich několik.Výhoda je,že přihrádky jsou vyndavací..