hezké balení
špatný pigment

hezké balení
špatný pigment
Velký výběr odstínů a barev
Oproti konkurenční značce znatelně horší pigment
Dobře kryje
Dlouho zasychá
Krásně se s nimi maluje
Celkově perfektní sada
Bílá rychle vysychá
Krásné barvy, perfektní krytí, a vychytávka v podobě dvou hrotů
- tlustý i tenký hrot
- perfektní kryvost
- krásné odstíny
- snadné používání
- rychle zasychají
Zatím jsem na žádné nepřišla.
Jsou to první akrylové fixy, které jsem koupila, tak nemohu srovnávat s jinými značkami, ale jsem nadmíru spokojená. Občas se synem tvoříme (kamínky, malování na textil atp.) a s těmito fixy to jde opravdu snadno. Moc doporučuji i obchod malovaný kamínek, dostala jsem při objednávce milý dárek v podobě látkové tašky, kterou se synem pomocí těchto fixů brzy vyzdobíme :)))
Krásně malují na kamínky
* dva hroty
* velikosti hrotů
* krásné barvy
* syté barvy
* rychle schnou
* dají se vrstvit
* dlouho vydrží
Dlouho jsem váhala, ale rozhodně nelituji. Dcera (11) s nimi stále krásně tvoří. Já jsem nadšená z toho, jak kryjí: přemalovala jsem krabici, reklamní magnety i desky sešitu. Snad se dostaneme i ke kamínkům. Dvouhrotove mi byly doporučeny pro začátečníky a souhlasím..
Údajně nevypratelne, tedy nutim k převlékání a k opatrnosti. Z rukou to celkem šlo :+)
Zkuste. My budeme určitě dokupovat další
Nemají chybu.
Pro malování na kamenech ideální
Velká spokojenost to se bude krásně malovat.
krásně kryje
Maximální spokojenost i cenově.
Vše kladné
rychle zasychá, nerozpijí se,
v sadě by bylo dobré mít dvě černé, při tvoření s dětmi jsme se o ní přetahovali.
Nejlepsi fixy
Hodně barev
2 hroty
Vhodný na veškerý materiál
Syté barvy
Nejlepsi fixy, doporučuji všem!!
Skvela kryvost a pigmentace barev
Zatin nic
Moc rada s nima maluju