Suprový výrobek pro celou rodinu. Musí být stále v zásobě. Zvláště v podzimním a zimním období hodně pomáhá!

Moc příjemný při péči o nos při rýmě.
Příjemná vůně.
rychlá úleva s dlouhým účinkem
Uvolnil mi lehce "suché v nose"
používám již dlouho, příjemné účinné
Nosní olej jsem do obchodu vybrala, protože jde o přírodní produkt, který navíc funguje. Mezi zákazníky se velice osvědčil při rýmách a ucpaných nosních dutinách, kde nic jiného nezabíralo a chtěli se vyhnout užívání antibiotických kapek. Je to skvělý produkt, který všem moc doporučuji.
Kvalitní přírodní přípravek.
- špičkový, nejlepší, který znám, používám ho již několik let
- je na olejové bázi, jemný a příjemný na nosní sliznici
- používám ho hlavně preventivně a nejméně 5 let nevím, co je to rýma
doporučuji všem, nemá chybu, jeden z nejlepších výrobků firmy Hádek, který nesmí chybět u mě doma. A mohla bych jmenovat spoustu dalších produktů fy Hádek, které nesmějí chybět .......... Opravdu špičková firma !!!
Jemný účinný
Používám už roky , ale vzhledem k ceně jej šetřím
Je jemný a účinný
používala jsem již dřív, je vynikající při nachlazení a rýmě,usnadňuje dychání
Nosní olej používám dle potřeby občas, výborný je i na suchou nosní sliznici.Na výtěr nepoužívám kapátko, nýbrž "uchošťouch". Namočím v oleji a vytřu nos.Pozor, nesmí se opakovaně namáčet, vždy použít nový. Kupuju si ho už několik let, velká spokojenost. Pro dobré dýchání kombinuji s výrobkem Koala /eukalyptus do aromalampy/. Při diagnóze CHOPN cítím někdy velkou úlevu.
Skutečně působí
Používám na výplachy
Používám olej už dlouho. Při rýmě je lepší než kapky z lékárny.
Od malička nesnáším nosní kapky a spreje. Nosní olej to je úplně jiná kategorie mám ho moc rada a mužů ho použit i na jiné věci
Olej je v účinku poměrně silný. Vyplatí se po kápnutí do nosních dírek zaklonit hlavu a nechat olej proklouznout tam, kam má. Krásně nos čistí a vůně olejů osvěží dýchání.
Doporučuji jako prevenci sezónních dýchacích onemocnění, nejen přes den ale i před spaním.
Přírodní složení, příjemná vůně.
Vynikající po všech stránkách. Vůně, účinek, obal.
Žádné negativa.
Lepší se mi dýchá
Prijemny i pro doouhodobe uzivani, osobne dojem - uvolni dutiny