vse na instalovano,osobni foto spokojenost.

vse na instalovano,osobni foto spokojenost.
Výrobek precizní na první pohled,. Mnoha užitečné vlastností.
Na uvedení do provozu vlastě pro technicky zdatné osoby. Prvotní nastavení
neuvěřitelně komplikované pro běžné uživatelé.. Nstavení to znamená na buď téměř nedosažitelné odborníky nebo zkrátka paskvil.
Při změně zimního času na letní , pautomatcky se přestavěli na 1.1.200 se vším všudy. A bylo "vymalpváno".
design
všechno aneb:
1) funkce = spolehlivost a přesnost je jen vlhký sen
2) občasné odpojení od telefonu a resetování kompletního nastavení
Hodinky jsou dobré max. jako modní doplňek.
Hezké
Vychvalují , ale skutečnost jiná. Při připojení přes bluet.. hodinky nevydrží ani půl dne.
A žádná vodeodolnost, jak uvádějí, IP68 což se dočtete, že s nimi můžete v určité míře plavat, ale skutečnost je jiná. Hodinky omylem namočeny a hle , už nefunguji. Samozřejmě reklamace neuznana a navíc vám řeknou, že jste to udělali schválně!!!!
Jen kdyby se to stalo jim, tak si to budou měnit kolikrát se jim zachce.
V životě už od nich nic!!!!!
Klamou zákazníky, pak je obviní a arogantně s vámi jednají.
Navíc na telefon se nedovolate.
Před Vánocemi, že je předvánoční shon, po Vánocích zase povanoční a teď zase další výmluvy.
nastavení jasu
grafy
na nabití vydrží tak 2 dny (nové)
jsem ráda,. že jsem si je koupila
Je moc pěkný,lehký a funguje dobře.. Baterie celkem v pohodě vydrží cca 4 dny.Snadné ovládání a přehledné aplikace... Telefonování jde v pohodě když se člověk naučí dobře nastavit aplikaci.
Nejde mi hledej TLF což mě docela mrzí.Zrovna tuhle funkci bych ocenila a nevím jak nastavit..Nevite někdo jak nastavit?.a občas se odpojí a je nutné znovu připojit.
Za mě až na drobné mouchy v pohodě.Je to za malý peníz celkem dobrý kauf
Vypadaly hezky
Místo nových mi poslaly použité
Moderni design. Velky cifernik
Gumovy reminek poti se pod nim ruka
Slusny moderni vyrobek
Bohužel nemůžu posoudit,mám hodinky jako dárek.Ale vzhledově jsou moc hezké.
Hodinky jsou lehké,po nabití vydrží až 18 dní bez bluetooth,funkce jsou přehledně,z hodinka jsem spokojeny
žádné,vše v pohode
Z hodinka má jsem spokojeny dlouhá výdrž baterie až 18 dni
Po týdnu jsem reklamovala
vzhled
Ukazuje správně jen čas a den.
uživatelské prostředí česky
výdrž baterie
funkce
Přehledné menu, vydrž baterie
Po týdnu nešel dotyk. Najednou ztmavnul displej a začali se hřát na ruce.
Pomalu měsíc na reklamaci a zatím nic
Docela zajímavý vzhled a cena
- není vodě odolný a především v SW se vyskytují nejen zcela zcestné překlady, které údaj činí nesrozumitelným, ale i BUGy - např. uprostřed dne se samovolně smazala všechna data, takže jsem musel běhat znovu. Grafy "za týden" jsou úplně nesmyslné a i další informace jsou zcestné (při běhu je všude délka kroku 0 Cm...
Vrátil jsem je a nikomu je nedoporučuji, pokud nechce mít pouze hezký ciferník.
při nabijení se hodinky málem roztavili dal jsem je reklamovat
počítá kroky i s kočárkem
dobrý zvuk při telefonování
nízká výdrž baterie ( 3 dny), ale nabíjení vcelku rychlé, tak to tolik nevadí
Jsem spokojená, plní svou funkci
Klamná reklama... píší zde ochrana IP68 a při dodání v návodu píší, že je nesmíte ani pocakat.... tudíž za mě lžou.V dnešní době prodávat takový vyrobek bez varování předem je nehoraznost.
Hezký design, velký výběr ciferníků
Nefungují upozornění na zprávy. Vzhled ciferníku se mění pootočením kolečka, tudíž se změní při každém dotyku ruky, stolu, rukávu apod., takže nemá vůbec smysl vybírat a nastavovat si vzhled ciferníku, protože se stejně brzy několikrát změní na úplně jiný. Nelze zrušit z hlavní nabídky nepoužívané aplikace. Monitoring spánku ani tlaku není spolehlivý.
Fungují
Velice krátký dosah Bluetooth minimálně na volání - cca 5m od telefonu již začíná chrčení