Ke hlídání dětí naprosto ideální. Navíc syn dost využívá i funkci AI, když má nějaký dotaz, tak se prostě zeptá, na ruce je má pořád.

Pro děti naprosto ideální hodinky, které na ně dokáží dohlédnout a nejsou složité na ovládání. Navíc syn využívá AI a já jsem rád, že se s ní učí pracovat hezky takhle pomalu.
S dcerou často trávíme čas venku, ať už na hřišti, výletech nebo jen při procházkách po městě, ale poslední dobou jsem měla čím dál větší pocit, že ji potřebuji mít víc pod kontrolou, aniž bych jí omezovala volnost. Nechtěla jsem ji neustále hlídat na každém kroku, ale zároveň jsem chtěla mít jistotu, že je v pořádku. Proto jsem se rozhodla pořídit dětské chytré hodinky Armodd Kidz GPS AI. Od té doby mám mnohem větší klid, protože vidím, kde se nachází, a nemusím být pořád ve stresu, když se mi na chvíli vzdálí. Velmi oceňuju možnost okamžitého kontaktu, kdy mi může kdykoliv zavolat nebo napsat. Hodně uklidňující je pro mě i SOS tlačítko, které může použít v případě nouze. Dcera si hodinky rychle oblíbila a baví ji i AI funkce, takže je nosí ráda a bez problémů.
Hodinky jsem pro dceru vybral, protože chodí sama ze školy, tak ji máme pořád pod kontrolou, pro dítě jsou na ovládání ideální.
Asi jsem ani lepší dětské chytré hodinky vybrat nemohl, pomáhají nám s hlídáním syna a ještě ho i dokáží zabavit. Syn je spokojený, menu mají v češtině, a tak se je syn naučil rychle ovládat.
Super hodinky pro děti, které pomáhají s hlídáním dítěte, hodně využíváme videohovory i bezpečné zóny.
Hezký design
Přijatelná cena
Aplikace nefunguji, nejde na nich ani spotify ani whats up, neměří kroku