Po uznání reklamace mě zaslali nové ale jiné.
Hodinky nejdou připojit a jsou jiné nižší cenové kategorii.Takze podvod na zákazníka.
Jelikož zase někomunikuji tak dám podnět k prošetření této firmy.

Po uznání reklamace mě zaslali nové ale jiné.
Jelikož zase někomunikuji tak dám podnět k prošetření této firmy.
Prakticky nic,mozna snad vydrz baterie...
Vyhozene penize za uplny smejd.Problematicke sparovani pres bluetouch.U nekterych mobilu se to nesparuje vubec.Hodinky maji sice na nalakani bohatou moznost funkci ,ktere jsou beznemu uzivateli
uplne k nicemu.Problematicke je i pouzivani techto funkci. Musi na ne byt v telefonu aplikace a ta musi mit dostupny server.Ten zpravidla dostupny neni/je v cine/Takze i kdyz se vam podari sparovat se a pripojit k telefonu,neni vyhrano.nemusi spousta funkci vubec chodit.
Kupte si radsi hodinky Kospet optimus ,na nich je android 7 ,maji pamet 32Gb a vnitrni pamet 4Gb.Maji spoustu moznosti pres internet si stahnout ruzne funce/apk. A hlavne maji svou simkartu ze ktere muzete volat i psat zpravy.Hodinky jsou graficky velmi zdarile a vydrzi v pohotovosti 48 hod. 24hod.v beznem provozu.Jejich cena cena je asi 140-160USD. V cesku tak kolem4500Kc.Zkousel jsem mozna jiz 10 let ruzne hodinky .Byl jsem do toho velky fanda.Teprve az vyse popsane hodinky Kospet, maji opravdu vysokou uzitkovou hodnotu.Mimo jine,maji velice kvalitni fofoaparat .predni i zadni.
nedoporučuji
klamavá reklama na výrobek
nemají funkce, které se od nich čekají
nespolupracuji z mobilem
za ty peníze NE
Design
Výdrž baterie
Slabé vibrace na budík..
Aplikace se nezapíná sama od sebe..
Když máte ještě jiné zařízení na bluethoot.. Tak už je problém
Spánek si měří jak se mu zachce, někdy tam ráno je čas, a jindy 00
Spolehlivé, výborný disain.
Pásek nedrží, často se rozepíná
Čas na displeji nejde bez brýlí přečíst
Velmi rychle se vybije baterka
Příště už bych si je nekoupila