Recenze Armaf Island Bliss W EDP 100 ml

Parfémovaná voda Armaf Delights Island Bliss je vůně, která vás přenese na exotický ostrov plný klidu a přírodní krásy. Tento parfém je ideální volbou pro ženy, které hledají vůni s květinovými, ovocnými a gurmánskými tóny. Je vhodná pro každodenní nošení i speciální příležitosti, kdy chcete zanechat nezapomenutelný dojem. Vůně se otevírá povzbuzujícími lesními plody a zelenými tóny, které…

4 recenze

machova_eva16. března 2026

Nádherné balení, vůně příjemná a zároveň silná. Výdrž skvělá. Vyzkoušela jsem, mám jako dárek. Je tam převaha kokosu v kombinaci s orientálním závojem. Velmi hezká vůně

Ipilsova15. března 2026

zajímavý flakon cena

Oproti Armaf Yum Yum je tohle velké zklamání - připomíná mi laciný osvěžovač na WC

verca.eje6. února 2026

Krásně voní, svěží letní vůně

Skvělá výdrž i vůně

m.satty29. ledna 2026

Moc zajímavé balení. Sladká vůně, která vydrží delší dobu.