Bojler Recenze Ariston Velis Evo 80

Recenze Ariston Velis Evo 80

Rovnováha mezi kompaktními rozměry, energetickou účinností a estetického tvaru - to je řada elektrických ohřívačů Ariston Velis Evo. Tyto ohřívače se vyznačují zesílenou polyuretanovou izolací, příjemným ovládacím panelem a možností svislého nebo horizontálního zavěšení. Jeho hloubka dosahuje pouhých 27 cm. Autodiagnostický systém těchto ohřívačů pomůže detekovat případné závady přístroje.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2025

chvilku fungoval koho baví mít vytopenou garáž, být bez teplé vody a shánět instalatéra na výměnu bojleru, ten si s tímhle opravdu užije

První vydržel 4 roky, druhý ten stejný pak další 3 roky. Oba pak vytekly.

Hrozný šmejd, nechápu, jak to mohli pustit do světa

Registrovaný uživatel5. května 2025

Sloužil dobře

Ale krátce (po 5 letech šel do šrotu)

Už mám Dražice

Registrovaný uživatel15. září 2024

vypadá pěkně, jde pověsit horizontálně,velikost pro 2 optimální.Je stejný jako už máme, Nemusí se tedy měnit rozvody vody a podobně.

Bohužel minulý začal kapat a teď se navíc vybouluje. 10ti letá záruka na proděravnění vydržela dva roky.

Bohužel jsme po dvou letech nenechali udělat prohlídku.Naše chyba.

engelbert.homolka30. května 2024

Již 12 roků jsem tento boiler měl a tak po velké spokojenosti jsem hledal novější verzi. Zabere málo místa digitální řízení, úspora El. energie.

NicSpokojen

Jsem spokojen viz hodnocení.

Patrik Zita22. května 2024

Kompaktní rozměry

Velice krátká životnost 5 let Naprosto nečekané a selhání bez předchozích indikací

Po celých 5 letech provozu bojler vytekl a stal se nepoužitelným. Bohužel nešlo o ojedinělý výskyt, sousední byty používaly stejný model a z 9 již minimálně 3 z nich selhaly v rozmezí od 3 do 5 let. Provozován byl standardně v domácnosti 2 dospělý a 2 děti a běžel vždy pouze v nízkém tarifu elektřiny. Selhání nastalo velmi rychle a bez předchozího varování hlasitým praskáním uvnitř tělesa, poté bojler vytekl. Nedovedu si představit, co by se stalo, kdyby člověk zrovna nebyl doma a nevšiml si toho. Z mého pohledu velmi podprůměrný výrobek, který bych nedoporučil nikomu.

Registrovaný uživatel13. dubna 2024

Skladný, nezabere moc místa, snadné a srozumitelné ovládání. Dodání následující den po objednání. Velmi příznivá cena ve srovnání s ostatními dodavateli.

Konevalikpetr15. ledna 2024

Po 27 měsících začal téct, reklamace žádná. Po výměně bojleru jsem ho rozebral, byl jsem zděšen jak vypadá tepelná spirála po 27 měsících.

Registrovaný uživatel10. října 2023

Dobrá regulace- programování Rychlý ohřev vody na sprchu Velikost a tvar Vzhled

Háčky nebo konzole na montáž nejsou součástí balení, nutno dokoupit za skoro 500Kč…

Registrovaný uživatel4. října 2023

Za mě nejlepší ohřívač, můžu jen doporučit.

Registrovaný uživatel26. září 2023

Nízká spotřeba, rychle dostupná tepla voda. Má 65 litru, ale vzhledem k rychlému ohřevu se osprchuje i vícečlenná rodina.

První bojler, stejná značka odešel sice po 5 letech. Nyní se již vyrábí z jiného materiálu. Proto objednán znovu. Z důvodu psaných v kladech.

Registrovaný uživatel30. srpna 2023

Výborný bojler,rychlá montáž a jednoduché ovládání.

Na dříve koupené bojlery Ariston nemohu sehnat servisní středisko.

Registrovaný uživatel24. července 2023

Je krásný úzký

Registrovaný uživatel16. července 2023

Zabere málo prostoru na rozdíl od kulatého bojleru. Rychlí ohřev vody.

Registrovaný uživatel27. června 2023

Plochý, malý Záměna za Velis 100 který nevydržel

Registrovaný uživatel3. června 2023

Menší, tak aby se vešel do koupelny.

Minulý vydržel jen 8let.

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Hezky vypadá, dá se umístit vodorovně

Předchozí bojler tohoto výrobce o objemu 50 l vydržel 6 let, pak začal téct. To je z mého pohledu bída.

Kdybych měl dost místa, koupil bych bojler s delší životností. Jsem ale limitovaný prostorem.

Roman26. února 2023

Tento produkt jsem si vybral hlavně kvůli jeho rozměrům , aby se nám vešel do nové koupelny. To tento produkt splnil a i jeho tvarem tam krásně zapadl.

Bohužel jsem netušil, že i když je na něm garantovaná záruka 7let, tak vydržel sotva 3roky. Servisní technik mě informoval o tom , že u tohoto výrobku se musí do dvou let vyměnit jedna součástka jinak se na to záruka nevstahuje a že je to napsáno v záručních podmínkách. Nenapadlo by mě, že když si koupím nový výrobek, tak u něj musí do dvou let něco vyměnit, abych na něj měl dál záruku.A ještě mi zdělil, že na výměnu bojleru může přijed nejdřív za 14dní.

Podle mého názoru by se garantovaná záruka měla vstahovat na výrobek kompletní a né na jeho část. Je to tak truchu klamavá reklama i když to v těch záručních podmínkách je drobným písmem napsáno. Z tohoto důvodu tento výrobek moc nedoporučuji.

Registrovaný uživatel7. září 2022

velikost,tvar,rychlý ohřev vody

velmi malá životnost.Za uplynulých osm let máme již třetí.Nerez s prodlouženou životností vydžel necelých tři a půl roku

Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Super cena, doprava zdarma, rychlé vyřízení. Za mě celkově SUPER.

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

Čas ukáže kvality, taktéž spotřebu elektriky.Zatim ok