Recenze Ariston Pro Eco 120 V

Ariston Pro Eco 120 V 1,8K je elektrický zásobníkový ohřívač o objemu 120 litrů, svislý s výkonnou topnou spirálou o výkonu 1,8 kW. Doba ohřevu (45 °C) je 3 hodiny 48 minut. Je vhodný pro 3 až 4 osoby.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Ariston Pro Eco 120 V je podle recenzí spolehlivý bojler s rychlým nahříváním vody, tichým provozem a uživatelsky přívětivým ovládáním. Většina uživatelů oceňuje jeho vzhled a funkčnost, nicméně se objevuje obava z krátké životnosti. Pro běžné použití v domácnosti se jeví jako vhodný.

• Rychlé nahřívání vody
  • Možnost regulace teploty
  • Tichý provoz
  • Pěkný vzhled a podsvícení
  • Skvělé ovládání
  • Krátká životnost

Registrovaný uživatel11. června 2022

i na pohled vypadá dobře, má skvělé ovládání, dle vašeho nastavení si vyhodnotí vaši spotřebu za týden a podle toho se pak přizpůsobí, šetří vaše peníze, energii doufám, že bude fungovat dlouho :-)

zatím jsme nepostřehli žádné zápory

Registrovaný uživatel23. května 2022

Dá se regulovat teplota vody,tichý ,pěkný i podsvícení pěkné a rychle ohřívá vodu a zatím ani nekape.

Prostě jsem spokoná a další členové rodiny též.Mohu doporučit.

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Máme ho jenom chvíli, ale naší 4 členné rodině se zatím nepovedlo ho komplet vybrat a to ho necháváme nahřát dvakrát denně podle levného proudu. - Vzhledem k objemu se docela rychle nahřeje na 80 stupňů, dotykové ovládání

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Mám ho namontovaný a v případě poruchy ho pouze vyměním.

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

Stejný výrobce ohřívače,jako měněný typ,se kterým byla naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatel10. října 2020

Životnost

Registrovaný uživatel3. září 2020

Zatím používám velmi krátkou dobu