Bojler Recenze Ariston Andris Lux Eco 30

Recenze Ariston Andris Lux Eco 30

Andris lux eco 30 je nástěnný zásobníkový ohřívač vody v provedení nad umyvadlo. Elektronický termostat s LED indikací teploty, digitální regulace teploty, funkce Eco Evo pro úsporu energie až o 15 %. Ekologická polyuretanová izolace. Bezpečnostní balíček ABS ocelový zásobník s titanovým smaltováním testovaný na 16 bar.

Roman Mácha9. prosince 2024

Snadná montáž do malého prostoru

Každé 3 roky měním nevydrží delší dobu již jsem měnil podruhé příště zvolím jiný typ ač nerad

Registrovaný uživatel28. května 2023

Mám tento typ Aristonu již druhý. První ohříval vodu 7 let bez závad. Začal téci, odpojili jsme ho a pro urychlení jsme koupili nový. Ještě zjistíme, dá-li se event. opravit. Jsme s tímto typem spokojeni. Je umístěný na chalupě, takže zapínáme jen při naší přítomnosti. Teplá voda stačí jak pro dřez, tak pro sprchu. (Pro 2 - 4 osoby.) Při odjezdu z chalupy vypínáme ze zásuvky.

Registrovaný uživatel14. října 2022

Esteticky pěkný a funkčně výborný.

Registrovaný uživatel12. září 2022

výměna po 10letech. úsporný ohřev vody, .Používáme denně

Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Nedá se v tomto stavu zapojit

Registrovaný uživatel25. července 2022

Bohužel ještě neni zapojený

Registrovaný uživatel13. října 2021

snadná montáž

S tímto výrobkem Ariston mám dlouhodobou zkušenost.Proto jsem opět zakoupil výrobek Ariston 30 Eco pro spolehlivost a snadné ovládání.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

super vec