Velmi dobře pere a krásně voní.

Velmi dobře pere a krásně voní.
Používám desítky let na veškeré praní, používám při odstraňování skvrn na prádle vždy spolu se sodou.
léty osvědčený prací prostředek
Na bílé prádlo super
prášek už je známý, kupuji ho delší dobu
čím dál vyšší cena
spokojenost jak s produktem tak s dodavatelem
Když bílé tak jedině OXI. I hodně staré prádlo začne svítit jako nové. Na bílé prádlo každý týden.
Já o žádných nedostatcích nevím.
Pořád tvrdím to samé poštovné je zdarma tak je jedno jestli jdu obchodu nebo poštu. A z e-shopu je to pro víc nižší cena což pro mě je víc košer.
Prostě kapsle klasický prášek nenahradí, prádlo je zářivé... Na bílé prádlo ho nevyměním za nic na světě =o)
Prostě skvělý!
Spokojenost,z bílého prádla vypere i staré fleky od ovoce, čokolády, mastnoty a to bez přidávání jiného přípravku. Při 2,3 vyprání fleky mizí
Velmi kvalitní přípravek
Nejlepší prášek na bílé prádlo. Krásně vše vypere.
Pere výborně
Nejlepší prášek na bílé prádlo, lepší jsem ještě nenašla.
dobrá cena
Byl u vás jako novinka.Pere výborně při vysokých i nízkých teplotách.Nemusí se ho dávat mnoho.Bílé prádlo je skutečné bílé.Barevné se výborně vypere a zachová si barevnost,nevybledne.Používám ho už stále.Určitě si ho opět koupím.
Za mě nemá žádné nedostatky.
Určitě si ho kupte.Neuděláte chybu.Prostě jednička.
Výborně pere a prádlo je zářivě bílé.Určitě jej budu používat dál.Jsem nadšena výsledkem.
Výborně pere