Recenze Ariel Alfa Professional

Tento prací prášek je určen pro univerzální použití a je vhodný pro bílé a stálobarevné prádlo. Balení o hmotnosti 13,5 kilogramu zajišťuje dostatečnou zásobu pro časté praní. Prášek účinně odstraňuje široké spektrum odolných skvrn a dosahuje vynikajících výsledků již po prvním praní, bez nutnosti předpírky nebo namáčení. Obsahuje systém optických rozjasňovačů, které obnovují a udržují…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Ariel Alfa Professional je podle recenzí velmi účinný prací prášek, který si poradí s různými typy skvrn a zanechává prádlo bílé a svěží. Vhodný je pro domácnosti i firmy, přičemž velké balení zajišťuje dlouhou výdrž. Jediné výhrady se týkají praktického balení, které by mohlo být doplněno o ucho pro přenášení.

• Dobře odstraňuje skvrny od ovoce, kávy a mastnoty
  • Účinný při praní na vysoké teploty
  • Zanechává prádlo bílé a zářivé
  • Příjemná vůně
  • Velké balení vhodné pro firmy a časté praní
  • Plastový obal by mohl být nahrazen ekologičtější variantou
  • Chybí ucho na uchopení pro snadnější přenášení

karel.zoller26. července 2025

Mastné skvrny prášek nějak moc neodstraňuje, ale jinak účinnost pracího prášku je velmi dobrá,

EVA11. března 2025

Perfektní na bílé prádlo při praní na 60st.Kupuji opakovaně

Plastový obal-lepší by byl v papírové krabici

Registrovaný uživatel25. října 2024

Voní a vypere kvalitně. Ideální balení do firmy.

hazel.nut7. července 2024

Používáme, ke dobrý.

Markéta2. dubna 2024

Používám již roky manželovi na rondony do práce. Prádlo je krásně bílé "jakoby zářivé", nešedne a přijde mi, že se ani neusazuje tolik špína a jde lépe vyprat. Je tedy fakt, že se mě kolegové ptají v čem peru, že je to tak krásně bílé. Za mě určitě spokojenost.

alenapk6226. března 2024

Velké balení,vůně ,dobře pere.

Budu objednávat

Eliška16. prosince 2023

Pro mě zatím nejlepší prášek, už léta ho používám, krásně pustí fleky od ovoce,kávy .

Nic nemá

Registrovaný uživatel10. února 2023

Používáme prášek na praní utěrek, které používáme při dojení - velmi špinavé, masné od mléka. Prášek vše vypere bez problémů - musíme prát na vysoké teploty kvůli bakteriím.

Vhodný i pro zemědělství

Václav Měšťák26. září 2020

Prášek jsem si vyzvedl před pár dny a hned jsem jeho účinnost vyzkoušel má bílých košilích. Byl jsem velice spokojený nejen kvalitou vyprání, ale i příjemná vůně.

Měl bych jen jedinou výtku. Nebylo by od věci dát na obal ucho na uchopení neboť se hodně špatně přenáší.