Prací prášek Recenze Ariel Alfa Professional 15 kg

Recenze Ariel Alfa Professional 15 kg

Univerzální enzymatický práškový prací prostředek účinně odstraňuje běžná zašpinění. Je určený především do profesionálních prádelenských provozů. Složení pracího prostředku bylo vylepšeno tak, aby pralo bílé prádlo ještě důkladněji.

karel.zoller26. července 2025

Mastné skvrny prášek nějak moc neodstraňuje, ale jinak účinnost pracího prášku je velmi dobrá,

EVA11. března 2025

Perfektní na bílé prádlo při praní na 60st.Kupuji opakovaně

Plastový obal-lepší by byl v papírové krabici

danfran10. března 2025

Moc pěkně pere. Velmi silný prací a bělící účinek. Velký rozdíl oproti obyč Arielu nebo dokonce i Ariel professional formula. Příjemná vůně. Díky polymeru se vypraná špína znovu neusazuje do prádla a zároveň chemicky nezatěžuje vlákna. Velmi rychle se rozpouští.

Velké dávkování - málo koncentrovaný. Možná je to z toho důvodu, že je prostředek vyroben v Turecku, kde jsou pouze nekoncentrované detergenty. Ovšem... účinek i toto negativum převažuje.

Určitě objednám znovu.

Registrovaný uživatel25. října 2024

Voní a vypere kvalitně. Ideální balení do firmy.

hazel.nut7. července 2024

Používáme, ke dobrý.

Markéta2. dubna 2024

Používám již roky manželovi na rondony do práce. Prádlo je krásně bílé "jakoby zářivé", nešedne a přijde mi, že se ani neusazuje tolik špína a jde lépe vyprat. Je tedy fakt, že se mě kolegové ptají v čem peru, že je to tak krásně bílé. Za mě určitě spokojenost.

alenapk6226. března 2024

Velké balení,vůně ,dobře pere.

Budu objednávat

Eliška16. prosince 2023

Pro mě zatím nejlepší prášek, už léta ho používám, krásně pustí fleky od ovoce,kávy .

Nic nemá

Registrovaný uživatel10. února 2023

Používáme prášek na praní utěrek, které používáme při dojení - velmi špinavé, masné od mléka. Prášek vše vypere bez problémů - musíme prát na vysoké teploty kvůli bakteriím.

Vhodný i pro zemědělství

Václav Měšťák26. září 2020

Prášek jsem si vyzvedl před pár dny a hned jsem jeho účinnost vyzkoušel má bílých košilích. Byl jsem velice spokojený nejen kvalitou vyprání, ale i příjemná vůně.

Měl bych jen jedinou výtku. Nebylo by od věci dát na obal ucho na uchopení neboť se hodně špatně přenáší.