Mastné skvrny prášek nějak moc neodstraňuje, ale jinak účinnost pracího prášku je velmi dobrá,

Perfektní na bílé prádlo při praní na 60st.Kupuji opakovaně
Plastový obal-lepší by byl v papírové krabici
Moc pěkně pere. Velmi silný prací a bělící účinek. Velký rozdíl oproti obyč Arielu nebo dokonce i Ariel professional formula. Příjemná vůně. Díky polymeru se vypraná špína znovu neusazuje do prádla a zároveň chemicky nezatěžuje vlákna. Velmi rychle se rozpouští.
Velké dávkování - málo koncentrovaný. Možná je to z toho důvodu, že je prostředek vyroben v Turecku, kde jsou pouze nekoncentrované detergenty. Ovšem... účinek i toto negativum převažuje.
Určitě objednám znovu.
Voní a vypere kvalitně. Ideální balení do firmy.
Používáme, ke dobrý.
Používám již roky manželovi na rondony do práce. Prádlo je krásně bílé "jakoby zářivé", nešedne a přijde mi, že se ani neusazuje tolik špína a jde lépe vyprat. Je tedy fakt, že se mě kolegové ptají v čem peru, že je to tak krásně bílé. Za mě určitě spokojenost.
Velké balení,vůně ,dobře pere.
Budu objednávat
Pro mě zatím nejlepší prášek, už léta ho používám, krásně pustí fleky od ovoce,kávy .
Nic nemá
Používáme prášek na praní utěrek, které používáme při dojení - velmi špinavé, masné od mléka. Prášek vše vypere bez problémů - musíme prát na vysoké teploty kvůli bakteriím.
Vhodný i pro zemědělství
Prášek jsem si vyzvedl před pár dny a hned jsem jeho účinnost vyzkoušel má bílých košilích. Byl jsem velice spokojený nejen kvalitou vyprání, ale i příjemná vůně.
Měl bych jen jedinou výtku. Nebylo by od věci dát na obal ucho na uchopení neboť se hodně špatně přenáší.