Stojací lampa Recenze Argus Light Iva 3045 FL 60xLED 11,8W

Recenze Argus Light Iva 3045 FL 60xLED 11,8W

LED lampa Iva od značky Argus Light nabízí tři varianty upevnění (stojací, stolní, se šroubem) a má flexibilní nastavitelný krk. Je vybavena vestavěným dotykovým panelem pro manuální ovládání, ale lze ji ovládat i pomocí dálkového ovladače, který je součástí balení. Nabízí pět úrovní jasu a pět úrovní barvy světla (3000-5500 K).

sef162. ledna 2025

Lampu jsem vybral po dvouleté zkušenosti se stejným typem. Za mne vynikající produkt po stránce funkční i estetické. Možnost výběru teploty světla a i intenzity svícení v pěti krocích uspokojí každého uživatele, navíc má univerzální použití, buď jako stolní, nebo stojací lampa. Další vychytávkou je možnost nasměrování světla v ohebné koncové části, což používám při čtení. Dálkové ovládání nepoužívám.

Za mne nic, přítelkyni vadí drobné červené světélko dotekového vypínače, mne naopak usnadňuje po tmě jeho nalezení.

Lampu mohu všem jen doporučit, po dvou letech zkušeností jsem si nyní koupil ještě dvě, jedna slouží jako stojací u sedačky a druhá jako stolní na druhém nočním stolku, velmi dobré na čtení.

Registrovaný uživatel3. října 2024

Lampa nádherná, ale asi jsem trošku hloupej a nejde mi zapnout. Prosím o radu na WhatsApp 607294778

Registrovaný uživatel3. října 2024

Je taková, jak zobrazená, svítí velmi dobře.

hanca13.1.198531. března 2024

Pěkný design, volitelnost intenzity světla. Dálkový ovladač. Možnost odloženého vypnutí světla.

Lampa se mi moc líbí. Jsem velmi spokojená. Doporučuji.

Varianta černá
Registrovaný uživatel28. června 2023

výborná lampa, různé režimy svícení, automatické zhasínání, dobře svítí, maximální spokojenost

Registrovaný uživatel24. ledna 2023

dálkové ovládání,možnost lampu nastavit

jsme spokojeni

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

lampu používám denně na čtení, výhodou je možnost nastavení různé výšky od stojací až po stolní, nastavení odstínu bílého světla, jasu světla a možnost dálkového ovládání, takže vyhoví jakýmkoli požadavkům. Lampa je stabilní a estetická. Senzor dotekového spínače je trvale podsvícený, takže není problém ho po tmě zapnout.

Snad síťový zdroj trvale zapnutý v zásuvce, asi bude mít stálý odběr proudu, ale nepatrný.

S lampou jsem naprosto spokojený, je to funkční a estetický výrobek.

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

Spokojený se vším