Ochlazovač vzduchu Recenze Arctic Cooler Ultra ochlazovač vzduchu

Recenze Arctic Cooler Ultra ochlazovač vzduchu

Ochlazovač vzduchu Arctic Cooler Ultra současně ochladí, zvlhčí a vyčistí vzduch v období teplých letních dnů. Pomocí nastavitelné přední mřížky můžete optimálně nasměrovat proudění chladivého vzduchu. Tichý chod přístroje umožňuje jeho použití i v noci. Pro použití stačí když přidáte vodu do nádrže, která je umístěna na horní straně přístroje a stisknout tlačítko.

LADA5517. října 2024

Velká spokojenost,vše je OK".

Štěpán Chamrád27. července 2024

Jsem spokojen a rád bych věděl jakou má spotřebu tento přístroj, děkuji.

Cejkala Lalala20. července 2024

Nefunguje tak, jak inzerujou. Žádné ochlazování vzduchu, pokud nemáte hubu nejdál 20 cm daleko, žádné chlazení neregistrujete. Ventilátor se zasekává. Je to opravdu super šmejd. Obyčejný i velmi malý ventilátor je daleko lepší. Tento šrot nekupujte. Odstupuji od kupní smlouvy.

Fialový hnus. Už nikdy nic z podobných nabídek na internetu nekupuji.

Alois Sova17. července 2024

Lidi, nekupujte ty ochlazovače vzduchu. Je to podvod, nefunguje to jak slibují!!!! Kupte si raděj obyčejný ventilátor. Ventilátory s elektronickou regulací otáček nejsou skoro slyšet a krásně to fouká na několik metrů.

Registrovaný uživatel12. července 2024

Naprosto žádné

Zboží přišlo rozbité, vráceno. Už nikdy více od této firmy.

Hnus!

jarhomolkova27. června 2024

Malý, ale výkonný.

Jsem s nákupem spokojená.

Registrovaný uživatel23. října 2023

Dobry přístroj, podobný s jsem měl v kamiónu,

Nevíme o žádných, uvidíme příští léto

Registrovaný uživatel29. srpna 2023

Je to padělek a vůbec nechladí

Registrovaný uživatel29. srpna 2023

Vybírala jsem z několika produktů přes internet a tento produkt mě nejvíc oslovil. Na produktu oceňuji snadné ovládání .Je snadno přenosný. Produkt používám dá se říct skoro dennodenně, ale né úplně zas tak často. ale neřekla bych, že ani né tak málo, i když je pravda, že bych ho mohla používat víc.

O 50 cm delší napájecí šňůra.

Jsem spokojená a zakoupila bych zas.

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Reklama neodpovídá skutečnosti - neochlazuje vzduch v pokoji jen v pokoji se zvýší vlhkost. Zbytečně vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel29. května 2023

Zatím nepoužito. Vypadá dobře.

Návod v angličtině.

Registrovaný uživatel22. července 2022