Velmi laciný vzhled, výrobek přišel v krabici, která byla zjevně dříve otevřená, přístroj byl zašpiněný, umatlaný.

Arctic Air Ultra 426 má smíšené recenze ohledně chladicího výkonu a kvality zpracování. Zatímco někteří uživatelé oceňují jeho kompaktnost a chladicí schopnosti, jiní zmiňují nízkou účinnost a krátkodobou funkčnost. Zákazníci také upozorňují na problémy s dodávkou a kvalitou balení. Doporučeno pro ty, kteří hledají malý ochlazovač pro osobní použití, ale s vědomím možných nedostatků.
perfektní mini klimatizace, chlazení vodou, světelné podsvícení,
tři rychlosti, výhodná cena, rychlé dodání,
úplná spokojenost, doporučuji
Vzhledem ke konstrukci plní přístroj svoji funkci
Menší účinnost chlazení.
Přístroj se vyplatí na chlazení z menší vzdálenosti,není určen na vychlazení celé místnosti jako klimatizace s kompresorem.
Chladi
nechladí
Jedná se podvod. Artic Air Ultra 426 vůbec nepřišel, v krabici byl jiný ventilátor, což by mi nevadilo, kdyby bylo možné ho použít. Ten přístroj, v tomto případě bohužel dokonce dva, nemá žádný port nebo zásuvku, do které se dá zapojit USB konektor, takže nefunguje. Firma nakupik.cz nereaguje na emaily ani na telefony. Tak bych chtěla všechny varovat, ať nepřichází o peníze.
Podvodný "obchod". Přišlo nefungující zboží, plastová nekvalitní atrapa, kterou nelze zapnout. Nikdo na reklamaci nereaguje.
Fungoval jeden den
Na prdlajs
jednoduchá obsluha
nízká spotřeba
nejde vytáhnout filtr
zařízení dorazilo rozlámané, účinnost skoro nulová
"šmejdský" výrobek
nezabere mnoho místa
zatím o žádných nevímS
Snad jen jediné, že by mohla být součásti dodávky i zastrčka pro USB kabel, nevím jak jiní,já jí mám k mobilu, tak že buď nabíjím nebo chladím