Koupelnový nábytek Recenze Aqualine Zoja 51310

Recenze Aqualine Zoja 51310

Zoja - nová generace koupelnového nábytku. Moderní design umyvadel je sladěn s ostrými hranami skříněk a podtržen elegantními úchytkami. Skříňky jsou závěsné, ale lze použít i nožičky pro jednodušší instalaci. Povrch skříněk je bíle lakovám.

Registrovaný uživatel2. října 2023

praktická skříňka, snadná montáž

Registrovaný uživatel5. října 2021

Snadná montáž.

Maximálně spokojená, provedení, montáž, cena.

Registrovaný uživatel19. února 2021

Hodí se mi do koupelny. Jak vzhledem, tak i rozměry i funkcí. Až na lehce odstranitelné drobné nedostatky se jeví i dílenské zpracování jako velmi dobré včetně návodu pro montáž.

Funkčně je vše v pořádku. Při montáži jsem zjistil, že zaoblené úchyty jsou dodávány se šrouby asi o 2 mm delšímí. V bočních stěnách byly předvrtány tři řady pro uchycení pojezdu zásuvky. Zvolil jsem prostřední a bez problémů. Zadní sololitová stěna je asi o dva mm užší. U horní skříňky, kterou jsem zakoupil současně je zadní stěna v pořádku

Drobné nedostatky nebrání funkci ani vzhledu, lze je opravit. Skříňka se mi líbí

Registrovaný uživatel11. února 2020

naprosto vyhovuje

asi kdybych to řešila dostala bych novou