Úspora vody a možnost mít umyvadlo i v menších prostorách.

Úspora vody a možnost mít umyvadlo i v menších prostorách.
Krásně vypadá, splnil očekávání, ušetří místo, poslouží díky uspořádání 2 v 1. Mám z tohoto výrobku radost.
Výborné spojení WC a umývátka, splachovací aparát funguje bezvadně, adekvátní cena.
- Velmi složité svislé připojení - krátký keramický výstup cca o 2 cm.
- Při připojení pouze na studenou vodu lze použít jen jeden přívod (druhý nechat zaslepen), což není ve velmi špatném dodaném návodu uvedeno. Ušetříte za nákup dvojventilu a jedné přípojné hadičky (cca 200 Kč). Přitom je to velmi jednoduché, průměrný kutil na to přijde. Jinak je možné, i když složitě, najít na internetu bezvadný foto-návod u výrobce.
Vhodné do malého wc
Jeden monoblok
možnost okamžitému oplachu rukou
špatná instalace (zavádějící připojení) na odpad , chybí těsnění mezi armutarama a porcelánem jak u baterie(dokoupené) tak i u splachovače.Velmi špatný přístup ke kotvícím šroubům a šroubům wc prkénka.Neni jasné jak připevnit umyvadélko k těle splachovací nádržky. nedostačující-žádný návod na instalaci aap.
už jsem měl a instaloval lepší prodikty.
Umývátko u toalety
Toaleta přijde bez baterie, baterie vyobrazená u většiny prodejců a designově odpovídající není k sehnání. Sanitino vůbec neupozornilo na nutnost dokoupit baterii, při reklamaci ji slíbili nejdříve dodat a pak napsali, že to má být bez ní (zjevně to ani sami nevěděli).
Záchod je zbytečně dlouhý, takže v malém prostoru zabere hodně místa. Vývod píšou zadní/spodní, ale v praxi je pouze zadní, přitom by nebyl problém udělat modulární, když je záchod tak veliký.
Dobrý nápad s tragickým provedením a dodaný bez nezbytných součástí.
Integrované umyvadílko
Možnost i teplé vody na umití rukou
Prkénko s dojezdem (brzdičkou)
Můj kus měl nějak špatnou přírubu na připojení k odpadu, musel jsme použít tmel
Otvory pro přidělání k zemi jsou v zadní části a po přiražení nádobkou ke zdi není moc prostoru na montáž šroubů, spíše skoro žádný
Docela povedený výrobek. Jediný přijatelný na českém trhu.
Funkce dopuštění je standardní jakou u klasického WC, takže je vždy dost vody na spláchnutí. Pokud chce člověk ušetřit nějakou vodu, tak je potřeby si v průběhu dopouštění umýt ruce, aby se voda přičetla k té co se dopouští a nedopouštělo to celý obsah. Pokud chce člověk ušetřit hodně vody, tak doporučuji dopouštění vůbec nepřipojovat a dopouštět si sám přes baterii. Jinak přeplnit se nádobka nedá. Je opatřena přepadem.