Akvarijní filtr Recenze Aquael Ultramax BT 2000 133420

Recenze Aquael Ultramax BT 2000 133420

Aquael Ultramax BT 2000 133420 je kanystrový filtr. Postarejte se o nastavení výkonu, průtoku nebo zapnutí, aniž byste museli jít k akváriu. Stačí si stáhnout a nainstalovat aplikaci Aquel BT. Vyberte si ze 4 režimů průtoku, jako je konstantní, pulzní, sinusový nebo přerušovaný, a přizpůsobte filtr živočichům a rostlinám v něm.

pavlina.radimerova17. ledna 2026

Voda je krásně čistá, filtr pracuje skvěle, je neuvěřitelně tichý, instalace jednoduchá, čištění taktéž. Za mě a rybky velká spokojenost

rossa1234563. ledna 2026

Nejlepší filtr jaký jsem měl, super aplikace.

kocarek.pavel28. července 2025

Regulace průtoku, snadno vyndavetelny predfiltr.

cycas5. června 2025

Velká filtrační kapacita, naprosto tichý a jednoduché ovládání regulace pomocí bluetooth. Zavírání hlavy filtru klipy jde lehce, což vám umožňuje předfiltr častěji vyčistit bez násilí a nervů. Montáž a demontáž hlavic s hadicemi také bez problémů a lehce páčkami.

Po dlouhém porovnávání značek, jsem rád, že jsem vybral tento. Koupil bych znovu a jen doporučuji.