Recenze Aqua Marina Memba 390 šedý/oranžový

Dvoumístný kajak Aqua Marina Memba 390 kombinující dvě nízkotlaké komory a drop-stitch vysokotlakou pevnou podložku. Kajak vyniká skvělým držením stopy a vysokou rychlostí. Je tak ideální volba pro ty, kteří hledají efektivní kajak na překonávání dlouhých vzdáleností. Pro výrobu kajaku na vodu byla využita technologie Aquashell.

Radim25. března 2026

vysoká kvalita kajaku, odpovídající cena, odborná erudice prodejce, rychlost vyřízení

Doporučuji tuto společnost i ostatním zájemcům. Není to naposledy, co jsem si od nich něco zakoupil.

jilji.kucera19. srpna 2025

Stabilita, neklouzavý povrch bočnic.

Nedaří se mi poskládat úplně na rovno,bezvýznamně (nepatrně) natočen na jednu stranu.

petrvasicek6. října 2024

Cenová dostupnost, bezpečnost při používání, možnost použití v různých plavebních podmínkách.

Doporučuji začínajícím vodákům i s dětmi.

Registrovaný uživatel31. července 2024

stabilní dobře ovladatelný kvalitně provedený

Zatím vyzkoušeno jen na stojaté vodě. Člun je rychle nafoukaný, dobře ovladatelný. Pohodlně se vejde do transportního obalu, včetně všeho příslušenství. Prozatím dobrá koupě.