Ovládání žaluzie a rolety Recenze Aqara Roller Shade Driver E1

Recenze Aqara Roller Shade Driver E1

Pro ovládání vašich žaluzií v systému Zigbee je ideálním pomocníkem ovladač Aqara Roller Shade Driver E1. Ovládání probíhá přes korálkový kabel. Je kompatibilní se Zigbee 3.0. V balení najdete 4 adaptéry pro různé typy korálkových šňůr.

cobra1324. února 2025

Funguje s HA. Baterie má skutečně dlouhou výdrž cca 2 měsíce.

Z neznámého důvodu to nezobrazuje správně v HA stav - otevřeno / zavřeno. Stále to hlásí otevřeno. Zřejmě se jedná jen o (dočasnou) SW chybu. Ostatní rollery jiných značek (tuya či moes), ať už zigbee či wifi, toto nedělají. Také mi HA ukazuje, že je tam čidlo teploty, bohužel nelze načíst.

Očekával jsem od aqary mnohem víc. Lehce zklamaný.

trnka7910. května 2024

3 rychlosti

jvymetal8. února 2024

příznivá cena snadná, rychlá instalace bez narušení okna jednoduché nastavení automatizace - skupiny, rutiny s mnoha předvolbami funguje s hlasovými asistenty na žaluzie i rolety

nutný zigbee hub 2-4x do roka nutno dobít přes usb-c ideální je nekonečný řetízek nebo alespoň mini spojka

šikovná věcička, pokud vás nebaví neustále manipulovat se žaluziemi nebo roletami. Možno nastavit automatické otevření do zvolené polohy nebo uzavření v nastavenou hodinu nebo při východu/západu slunce, rychlovolby např. "koukám na TV" - zatáhne vybraná okna atd.

martin29. prosince 2023

Dělá to co má Možnost propojení s HomeKit Rychle odezvy

Mohl by být tišší, ale není to úplně zápor, při spánku nevzbudí Je nutné dokoupit a vyměnit řetízky u žaluzií za nekonečné. Ty nejde jen tak sehnat. Neškodilo by to doplnit do popisku. Funguje i s mini spojkou, ale bez ní je to lepší.

Po otestování na jednom okně jsem po týdnu Dokoupil další kusy :-)

Registrovaný uživatel8. března 2023

dosud jsem produkt nedostal