Recenze APT BT-168

Malý a lehký tester zbývající kapacity baterií APT BT-168 pomůže zjistit, kdy je třeba baterie vyměnit. Tester nepotřebuje napájení a disponuje ukazatelem stavu baterie. Tester má rozměry 127 x 45 x 27 mm a testuje baterie typu AA – tužkové baterie, AAA – mikrotužkové baterie, C – malý monočlánek, D – velký monočlánek, 9V destičkové baterie a knoflíkové baterie.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Zkoušečka APT BT-168 je uživatelsky přívětivá a rychlá pro orientační měření napětí baterií. Někteří uživatelé však upozorňují na chybějící český návod a ojedinělý výskyt vadných kusů. Pro běžné domácí použití je produkt dostačující, ale pro přesnější měření může být potřeba doplnit další nástroje.

• Rychlé zjištění napětí článků
  • Jednoduchá obsluha
  • Dostačující pro orientační měření
  • Rychlá kontrola baterií
  • Chybějící český návod
  • Utržený plusový drátek u některých kusů

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Rychlá možnost změření stavu nabití baterie

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Rychlá a jednoduchá kontrola baterií.

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Na rychlé orientační měření dostačující.

Netvrdím, že to musí být pravidlem, ale můj produkt byl od prvopočátku nefunkční z důvodu utrženého plusoveho drátku. Už jsem to opravil a je to v pořádku.

Registrovaný uživatel22. října 2022

Rychlost zjištění napětí článků.

Žádné negativní připomínky.

Registrovaný uživatel1. října 2022

jednoduchý,ale dostačuje

Registrovaný uživatel17. února 2022

Dalo nám to spousty práce, než jsme přišly na to jak tam použít lepící pásku. Chyběl český návod

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Jednoduchá obsluha.