Recenze APT AG554E sada na odstranění akné 10 ks

Sada 10 oboustranných lžic slouží pro bezpečné odstranění černých teček a pupínků. Profesionální lžíce ve tvaru smyčky jsou navrženy pro práci s černými tečkami a jinými nečistotami na obličeji. Sada obsahuje také pevné pouzdro uzavíratelné na zip.

Jana13. února 2026

Super. Za málo peněz hodně muziky.

vkosmetic1. září 2025

Spoustu užitečných aplikátorů

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Dobře se mi se sadou pracuje a je tam vše, co potřebuji.

Registrovaný uživatel15. května 2022

bezvadné na všechny beďary

problémy s akné vyřešeny během chviličky,fakt super

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

S tímto produktem jsem maximálně spokojená, již žádné mačkání/vymačkávání akné. Jen přejedu po kůži a akné se bez problémů a bolesti odstraní i žádná červená kůže po mačkání jako bylo doposud. Pokud je akné, co je černé, či nejde ven, tak jehličkou píchnout a pak přejet a vše v pořádku vyjede ven. I jsem pak nástavce použila na čištění uší, místo uchošťourů a super věc.