Taška je výborná už jednu mám používám jí pořád
Určitě objednám znovu

Taška je výborná už jednu mám používám jí pořád
Určitě objednám znovu
Tento produkt objednávám opakovaně. Jeho výhodou je, že ho můžu použít i v případě vetšího nákupu rozděláním zipu a koleček. Používám ho denně.
Po častějším používání se vylomí kolečka z uchycení a taška je již nepoužitelná.
Výhodou produktu je jeho variabilita, možnost zvětšit jeho obsah rozděláním zipu a koleček. Nevýhodou je nepříliš kvalitní uchycení koleček, které se po čase vyvrátí, protože praskne držák, ve kterém jsou kolečka uchycena.
Skladnost, materiál.
Při prvním použití upadl nýtek držící kolečka.
Až na ten nýtek dobrý.
kolečka
na nákup je malá
tak malá taška s kolečky se mi zdá divná
Špatná volba.
Použito pouze několikrát. Zatím spokojenost.
O žádných zatím nevím.
hrůza nevydržela ani jeden nákup
absolutní nespokojenost
Lehká, vejde se do kabelky.
Hned po moupy upadl nytek u koleček.
Špatné kolečka - dlouho nevydrží, ucho(popruh) špatně přišité
absolutně nedoporučuji kupovat, plasty okolo koleček jsou velmi slabé, takže stačí najet s nákupem na nějakou vyvíšeninku a je to ulomené, vím o čem mluvím - mám dvě a obě jsou na stejném místě vylomené, dále látka, kdy píší že je odolná - tak není, odřela se za chvíli - nejsem ras na věci, jelikož se musím starat aby mi vydržely co nejdéle, bohužel jsem tuto tašku kupovala o 300 dráž, sice mi při prvním vylomení poslali druhou (poslala jsem jim snímek kolapsu tašky)
Při druhém nákupu se dno tašky uprostřed zlomilo, a tím se stala nepojízdná.
Levná, ale k ničemu.
Rozbaleno rozbite plast. kolečka šunt největší vzápětí vyhozeno
Nákup není třeba nést v rukou. Dá se hezky slozit.
Už se mi podařilo udělat 2 dírky, materiál potahu slabý.
Zatím taška slouží, výhoda složení.
Skladný,pohotový a praktický
Dobře vymyšlená věc
Kolečka by mohla byt trochu lepší jinak je supr