Má 3 rychlostní režimy, odpružení na předním i zadním kole, a ještě Bluetooth pro propojení s appkou. Brzdy jsou duální, přední bubnová a zadní motorová, takže se to i bezpečně zastaví. Za mě super.

S volbou této koloběžky jsem spokojený.
Jízda na ní je pohodlná a plynulá.
Má všechno co jsem od elektrické koloběžky chtěl.
Perfektní výkon.
Skvělý odpružení.
Vypadá moderně.
Baterka vydrží pořádně dlouho.
Má to super výkon, takže se na tom klidně i rozjedu do kopce bez nějakýho škrábání.
Jízda na tom je pohodová, je fakt rychlá a baterka drží docela dlouho.
Na městský popojíždění ideál, hlavně když nechcete být pomalejší než ostatní.
Dobrý displej, který zobrazuje všechny důležité informace.
Baterie mi vydrží dlouho.
Jezdí se mi na ní pohodlně.
Jako plus vnímám velká kola, rychlost, výdrž baterky, skládání, konstrukci a komfortní jízdu.
Kola jsou tak akorát – ani moc malá, ani moc velká.
Co mě fakt potěšilo, je výdrž baterky – nějakých 20–25 km bez problémů.
Když to shrnu, je to pohodlná, spolehlivá a stylová koloběžka.
Jízda je super, má dost šťávy na to, aby tě to nějaký kilometry hodilo bez problému.
Kola jsou fajn, taková střední velikost, takže to není úplně na divoký terén, ale na městský ježdění ideál.
Motor to zvládá celkem v pohodě.
Baterka vydrží celkem dlouho.
Skládání je easy, takže se to vejde do kufru auta nebo na veřejnou dopravu.
Jízda je fakt pohoda.
Design? Super moderní.
Rychlost mě baví.
Baterka celkem OK.
Stabilita v pohodě.
Pohodlná na jízdu.
Kvalita odpovídá ceně.
Koloběžka má opravdu silný motor.
Dojezd je super, kolem 50 km na jedno nabití mi úplně stačí na denní ježdění po městě.
Co mě překvapilo, je odpružení obou kol, takže jízda je pohodlná i na dlažebních kostkách.
LED displej je přehledný a dobře ukazuje rychlost, stav baterie a další údaje.
Koloběžka má robustní konstrukci a kvalitní materiály mi dávají pocit bezpečí při každé jízdě.
Díky silnému motoru a třem rychlostním režimům se snadno přizpůsobím různým podmínkám na cestě.
Odpružení předního i zadního kola, které zajišťuje pohodlnou jízdu i na nerovném povrchu je za mě pecka.
Rychlost a stabilita jsou skvělé.
Dobrá výdrž baterie, ideální na kratší vzdálenosti.
Komfortní jízda i na hrbolatých cestách.
Moderní design a dobré zpracování.
Má dost síly na to, abych se pohybovala rychle po městě a v pohodě vyrazila i na kratší výlety mimo asfalt. Je stabilní, dobře ovladatelná, a i když jsem čekala trochu lepší dojezd, pořád je to skvělé. Pro běžné městské ježdění naprosto ideální.
Bluetooth propojení je parádní, pohodlné sledování stavu.
S jedním nabitím ujedu dost dlouho – ideální pro město.
Hladká jízda i při vyšších rychlostech, stabilní.
Super komfort, i na delší trasy je to pohodové.
Rychlé zrychlení, ideální pro městské ježdění.
Velká kola dobře tlumí nerovnosti, jízda je pohodlná.
Snadno se skládá, takže ji mohu vzít všude s sebou.
Stabilní i na horších cestách, cítím se bezpečně.
Cena odpovídá kvalitě, určitě doporučuji pro všechny nadšence!
Na téhle koloběžce jezdím denně a nemůžu si ji vynachválit. Je rychlá, skladná a s LED světly se nemusím bát jezdit ani večer.
Koloběžka je rychlá a má dobrý motor, takže na ní zvládnu i delší trasy, jako za mě dobrý výběr, jsem fakt spokojený.
Pohodlné odpružení: Díky kvalitnímu odpružení se na ní jezdí fakt příjemně, i když narazím na hrbolatější cesty. Nemusím se bát, že bych měl při jízdě nepohodlí, což je super pro delší výlety.
Komfortní jízda díky kvalitnímu odpružení a ergonomickému designu. Mám pocit, že mohu jezdit dlouho bez únavy.
Za mě je super Tempomat s možností deaktivace
Velký barevný LED displej udělá taky hodně
Dojezd je pecka, protože je obrovský
A má nosnost až 100kg, takže za mě dobrý