Chytré hodinky Recenze Apple Watch Series 8 41 mm GPS

Recenze Apple Watch Series 8 41 mm GPS

Hodinky Apple Watch Series 8 přizpůsobené pro každého z nás přináší hlubší vhled do lidského zdraví při zachování elegance a designu, díky tenkému rámečku, který sahá až k okrajům kopírujícím křivky pouzdra. Velký, jasný a stále zapnutý Retina displej nás bude provázet a informovat na cestách, při cvičení nebo při obyčejných a rutinních činnostech života. Dokonce i při těch, kdy nám jde o život.…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 84 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Apple Watch Series 8 přináší inovace „v mezích zákona“. Máme tu nový senzor měření teploty, schopnost detekovat autonehodu a lepší měření některých sportovních aktivit. Za zahození loňských Apple Watch ale nestojí. I pokud používáte Series 5, buďte úplně v klidu. Uživatelům starších modelů bych doporučil výměnu snad jen proto, že jim brzy vyprší softwarová podpora.

Více na SMARTmania.cz

kvalitní zpracování pouzdra i řemínku

skvělý displej a Always-On

operační systém a množství aplikací

placení přes Apple Pay

skvělé diktování v češtině

EKG a vylepšené zdravotní funkce

stále slabá výdrž

nedostatek inovací

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Apple Watch se těší dlouhodobě obrovské popularitě. Může za to nejen fakt, že se nabízí jako logická volba k iPhonům, přestože s nimi lze spárovat i hodinky jiných výrobců, ale také nebývale propracovaný operační systém, který Apple neustále vylepšuje. Došlo s příchodem Apple Watch 8 k nějakým zásadním změnám?

Více na Mobilenet

dvě délky řemínků v balení

nově umí měřit teplotu

velké množství sportovních a zdravotních funkcí

solidně rychlé nabíjení

velkorysé úložiště

dospělý systém s možností doinstalování aplikací

kvalitní LTPO OLED panel

pohodlně se nosí

vysoká odolnost včetně IP6X

fantastická haptická odezva

teploměr nemá v tuto chvíli mnoho využití

kompatibilní pouze s některými Qi podložkami

zbytečně velké množství obalového materiálu

stále neoslnivá výdrž

Dáda29. prosince 2023

Jsem s nimi moc spokojená. Hezky vypadají, jsou praktické, dá se s nimi i sprchovat. Už mám několikáté apple watch a jiné chytré hodinky už bych nechtěla.

Varianta (PRODUCT)RED červený hliník s červeným sportovním řemínkem
Registrovaný uživatel9. června 2023

Super tracker na plavání (detekuje styl, tempa, vzdálenost), kolo, běh

Varianta stříbrný hliník s bílým sportovním řemínkem
Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Využití na vše

Varianta temně inkoustový hliník s temně inkoustovým sportovním řemínkem