Chytré hodinky Recenze Apple Watch SE 2023 44 mm

Recenze Apple Watch SE 2023 44 mm

Apple Watch SE 2023 nabízí zdravotní a bezpečnostní funkce. Oceníte je i ve vodním prostředí, třeba při plavání, kde se s nimi budete díky vodotěsnosti do 50 metrů cítit jako ryba ve vodě. Nezáleží na tom, jestli žijete sportem, nebo se jen snažíte vměstnat do každého dne půlhodinku pohybu. S aktualizovanými aplikacemi Mapy a Kompas se neztratíte ani ve městě, ani na horách.

vojtech.kuthejl24. února 2025

Kvalitní zpracování a pohodlné nošení Rychlá odezva systému a aplikací Bezproblémové Apple Pay Přijatelná cena

Výdrž baterie přibližně 1–2 dny

Apple Watch SE (2023) jsem si pořídil po dlouhodobém používání Apple Watch 3 a musím říct, že posun je znatelný. Hodinky působí prémiovým dojmem, zpracování je kvalitní a na zápěstí sedí velmi pohodlně. Z funkcí, které využívám nejčastěji, musím vyzdvihnout Apple Pay – placení hodinkami je jednoduché a rychle jsem si na něj zvykl. Nezaznamenal jsem žádné výpadky nebo problémy, což je velké plus. Jako nenáročný uživatel jsem se celkově dočkal výraznější odezvy a svižnějšího chodu aplikací oproti starším Apple Watch 3. Jediný výraznější nedostatek vidím ve výdrži baterie. U mě hodinky vydrží přibližně jeden až dva dny, což může být pro někoho, kdo nechce denně nabíjet, omezující. Pokud vám ovšem nevadí častější nabíjení a hledáte spolehlivý, uživatelsky přívětivý model, Apple Watch SE (2023) jsou skvělou volbou. Nabízejí dobrý poměr ceny a výkonu, a pro běžného uživatele bohatě stačí.

sedlackova045. prosince 2024

super kup!!!

Varianta temně inkoustový hliník s temně inkoustovým sportovním řemínkem M/L
Petr.pitrisek14. října 2024

Apple

zelingm1923. září 2024

Naprostá spokojenost po všech stránkách

Varianta hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým provlékacím řemínkem
Registrovaný uživatel18. srpna 2024

Cena Zpracování Rychlost odezvy / funkčnost vše příkladné

Silnější rámečky proti neSe verzi

Registrovaný uživatel25. července 2024

Hezký doplněk k Iphone

Nemá nabíječku

Varianta temně inkoustový hliník s temně inkoustovým sportovním řemínkem M/L
jirikovka1. března 2024

Výborný hodinky jsem velice spokojena

Varianta hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínek M/L
zdenka.patermanova19. února 2024

S hodinkami jsem velmi spokojena, mám je opakovaně. A stejně opakovaně jsem nespokojena se zakoupenou ochranou folií. Tentokrát jsem musela jet na prodejnu druhý den po nalepení (byla jsem ještě v Praze a i tak cesta na okraj a ztracená 1 hod a 30minut), protože při rozbalení byly na folii bubliny. Přilepili mi to a další den znovu bubliny a objevují se v různých místech, folie někdy částečně odstává. Protože jsem jsem víc než 120km od prodejny, je jasné, že nemůžu jezdit reklamovat špatnou práci.

Varianta hvězdně bílý hliník s hvězdně bílým sportovním řemínek M/L
KarelNGU12. února 2024