Notebook Recenze Apple MacBook Air M2 2022 (MLY33CZ/A)

Recenze Apple MacBook Air M2 2022 (MLY33CZ/A)

Apple MacBook Air M2 2022 zaujme novým designem s lehkou konstrukcí a užitím 5nm čipu Apple M2. K dalším přednostem patří 13,6" Retina displej, Full HD FaceTime kamera, prodloužená výdrž baterie a možnost nabíjení adaptérem MagSafe. Klíčové vlastnosti - 5nm čip Apple M2 - 13,6" displej Liquid Retina - tenká a lehká konstrukce - 18h výdrž baterie - napájecí konektor MagSafe Výkonný Apple…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Nebojte, nechceme vám přinášet recenzi několik měsíců starého notebooku. Dnes vám totiž chceme prozradit, jaké jsou naše uživatelské zkušenosti z dlouhodobého používání MacBooku Air M2 (2022) a zároveň jej srovnat s předchůdcem, na který jsme si v průběhu používání nejednou vzpomněli.

Více na Mobilenet

u základní varianty jen 30W adaptér

Český Mac
Hodnocení: 85 %Odborná recenze
Český Mac

MacBook Air M2 představuje špičkově vybavený notebook, který osloví jak běžné tak i náročné uživatele. Mezi jeho největší přednosti patří dlouhá výdrž a přemíra výpočetního výkonu.

Více na Český Mac

Perfektní zpracování

Dlouhá výdrž

výborný displej

výpočetní výkon

Až příliš silné magnety MagSafe 3

porty pouze na jedné straně

stepan.sliz23. září 2024

Rychlost, displej, intuitivní ovládání.

Registrovaný uživatel21. července 2024

Apple

Marcel11. dubna 2024

Skvělý vzhled, rychlý, neseká se, spolehlivý, dobře ovladatelný, výborné zabezpečení, super baterie s dlouhou výdrží, rychlým nabíjením a další výhody….

autodopravajanecek18. března 2024

vzhled

asi jsem narazil na vadný kus, často se mi odpojí od wifi a nejde znovu připojit, pomůže jedině restart ,budu nucen reklamovat :(

kdyby fungovala wifi, tak jsem 100% spokojený

hluchnra25. února 2024

prostě Apple

nic, vím co kupuji

petr.vizdal29. ledna 2024

Neskutečná výdrž baterie, skvělé a robustní zpracování i v základní verzi absolutně dostatečný výkon pro veškerou kancelářskou práci a základní editaci videí.

Na barevné variantě "temně inkoustová" je vidět každý otisk prstu. V tom ostatní recenze nelhaly. Stejně - nelituju ničeho.

Nikdy jsem nechtěl být apple fan boy b*tch, ale here we go - nenaděláš nic.

optikanovum29. ledna 2024

lehký, velmi intuitivní i pro lidi, kteří nejsou na PC tak zdatní

pivnice18. ledna 2024

lehký, výkon dostačující pro běžnou kancelářskou práci

další napájecí kabel

reditel15. ledna 2024

každý otisk prstu při manipulaci s PC jde vidět

Registrovaný uživatel4. května 2023

Design

Registrovaný uživatel31. ledna 2023

je sexy, zvuk, obraz, svižnost, dravost

Registrovaný uživatel30. ledna 2023

Info pro ty co používají zbytek světa na Windows, protože ti, co používají McBook dobře ví. Čipset jede jako ďas, M1 byla v této kategorii TOP, M2 je ještě lepší a 8GB paměti se tady nebojte. Kam se hrabe i7, 16GB. Nejkrásnější displej co jsem kdy kde viděl a to jsem jich viděl opravdu hodně vč.OLED. Zvuk je nejlepší ze všech ultrabooků a to tam ani není napsáno Harman Kardon, B§O, Dolby, apod. marketingové žvásty. Konstrukce je na mikrometr přesná, tuhá, dokonalá, vše lícuje, nic nevrže, netřepe, neprohýbá a celkově dizajn je prostě fantazie. O výdrži baterie raději nebudu psát, protože by mě to nikdo nevěřil, ale věřte že 18h není kec. To nejlepší je toughpad u Apple je to trackpad, myš už nebudete nikdy potřebovat, tomu ale uvěříte až po pár hodinách používání. Je to nejlepší notebook na světě bez kompromisů. 1000 z 1000.