Recenze Apple MacBook Air 13" M2 CZ 2024 (MC7X4CZ/A)

Apple MacBook Air je moderní notebook určený pro uživatele, kteří hledají kombinaci výkonu, přenosnosti a elegantního designu. Tento model je vybaven čipem Apple M2, který nabízí osmijádrové CPU s 4 výkonnostními a 4 úspornými jádry, a osmijádrové GPU. Díky šestnáctijádrovému Neural Engine a propustnosti paměti 100 GB/s je tento notebook schopen zvládnout náročné úkoly, jako je úprava videa,…

le.mikolasova23. dubna 2026

Zatím se seznamuji. Vyměnila jsem za starši z roku 2014. Rychle reaguje, větší úložiště, spousta novinek.

tomas.holat1329. srpna 2025

Kompatibilita s ostatnimi apple produkty

Nabijeni neni pres usb c

Za me nejlepsi pomer cena vykon ze vsech macbooku

sasoliver711. srpna 2025

vizuálně moc hezký, nevydává žádný zvuk, lehký, rychlý, skladný

působí hrozně křehce (ale to může být jenom nějaké moje přesvědčení protože přeci jenom je celý v kovu), klávesy se blbě čistí

FB28. února 2025

Mimořádně kvalitní zpracování, tradičně propracovaný a stabilní operační systém, výkon procesoru M2, velká výdrž akumulátoru. Zakoupený typ je pro mne optimálním poměrem výkon/cena pro použití na cestách.

Snad jen vyšší kapacitu SSD disku bych za danou cenu očekával, nicméně pro dané účely (kancelářská práce, základní úpravy videa, zvukových záznamů a fotografií) je dostačující.

Tradičně elegantní a funkční Apple na cesty. Mohu jen doporučit.