malý, výkonný, super

malý, výkonný, super
skvělá volba cena/výkon. Menší disk mi vůbec nevadí, pracuji hlavně s cloudovými nástroji. Mac se mi povedlo rozchodit rychle a snadno. Měla jsem pro něj nachystané provzdušněné místo pod stolem, ale je tak krásný, že ho mám na stole a kochám se :-D
nic. Mám měsíc a jsem s ním happy :)
Využívám na práci z domu, kancelářské a cloudové aplikace a AI, takže nejsem příliš náročná. vše zvládá. Dobrá rada z předchozích recenzí byla si na instalaci připojit drátovou klávesnici. Pomohlo. Pak se mi ale přes bluetoth klávesnice i myš připojily obratem.
Fantastický výkon I v základní verzi navíc v malém a naprosto tichém provedení.
Minimální spotřeba přes velký výkon a počítač topí jen minimálně i při běhu na 100% výkon po delší dobu.
Mac OS a super propojení s iPhonem i Padem.
Zapínací tlačítko umístěné dost nešikovně zezadu zespod.
Lepší základ za cenu 16 GB ( před tím 8 )
cena disku nebo vetší tam je přehnaná cca 6 tisic za disk a 6 za ramky
Super , nezabírá místo
Krásně se mi natáhla záloha z time machine
Malá kapacita disku, vyplatí se připlatit
Nevím, jak ho vyměnit za jiný s vyšší kapacitou disku
Výkonný, úsporný, tichý
Zadní USB-C porty jsou blízko sebe a nevejdou se tam 3 redukce na USB-A - je potřeba koupit co nejtenčí (ale to je fakt jen drobnost)
malý, výkonný, absolutně tichý..
zatím žádné, ale mám pár dní..
uvažuji ještě o dalším. uvidím jak se osvědčí na pokročilý, nikoliv profesionální střih videa...