Na úvod čtyřdílné seznamky s iPhonem 6 Plus vyřešíme otázku nejdůležitější: dá se žít s jeho velikostí? Pak podrobně prozkoumáme design.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Apple iPhone 6
Přestože to jsou oba iPhony 6, tak je mezi nimi obrovský rozdíl. Hezčí je rozhodně ten menší, který kompromisní úhlopříčkou displeje může zavařit mnohým konkurenčním přístrojům.
Více naHodnocení: 80%
Podle Tech.hodnocení a ceny. Jsem z oboru takže jsem vybíral hlavně podle ceny a potřeb k provozu.jelikož jsem 70 letý důchodce..Používám ho tak 1/2hod.denně.
Bezvadny telefon pri nakupu, ale beda pozdeji!
Po jeden a pul roce zasadni pokles kapacity baterie, po vymene a opetovne instalaci vsech SW zadna zmena, spise zhorseni, proste vyhozene penize. Dle informaci ostatnich uzivatelu standard, tlak vyrobce na nakup noveho pristroje. Odpoved? Jasne, ale vydirani typu pouze placena zaloha na icloudu a ted toto je jasna motivace opustit diktatora.
Apple je skvely sluzebnik a jeste horsi pan. S ostatnimi nemam uz leta zkusenost, ale postup Applu vnimam jako nerovnou obchodni politiku.
desing
Nedoporučuji neustále problémy s nabijenim
Baterka
Not ok to ok
Apple 6 je oněco lepší než jeho starší předchůdci každopádně vše musí byt stále oryginal minus vídrž baterie se zlepšila plus pštros se zhoršila minus ale jenom hezky vipadá ale špatně udělanej
Oproti předchůdci nabízí lepší displej (sytější barvy), lepší výdrž baterie a fotoaparát konečně spolehlivě ostří. Na druhou stranu na větší velikost je třeba si chvíli zvykat. Po čase však již nebudete chtít menší.
ohyba sa mi vo vacku
Rychlost telefonu je skvělá, i výdrž baterie se oproti modelu 5S se lehce zvýšila. 4.7" displej se stále ještě vcelku pohodlně drží i v menší ruce. Kvalita konstrukce je vynikající, kvalitu zvukového výstupu z reproduktorů i sluchátka je špičková (u modelu 5S mi přišlo obojí výrazně horší, ale možná to bylo špatným kusem). Foto i video je skvělé i za špatných světelných podmínek.
kapacita baterie -810mAh hodně podprůměr za tu cenu přístroje i vychvalování kvality přístroje bych ji viděl někde kolem 3000 mAh