Apple iPhone 14 Pro Max. Pro někoho nejmilovanější a pro někoho nejnenáviděnější značka. Pryč ale od extrémních emocí a pojďme si říct po pravdě, jestli nejnovější počin od Apple stojí za to.
Více na Hura mobil

Více na Hura mobil
Největší a dá se říct, že svým způsobem i nejlépe vybavený letošní iPhone 14 je tradičně ten s přídomkem Pro Max. A protože jste si už možná přečetli mou recenzi iPhonu 14 Pro, který je v mnoha ohledech pouze menší kopií, zaměřím se v této recenzi především na rozdíly v oblasti výdrže.
Více na Mobilenetvelmi dlouhá výdrž na nabití
prémiový design i zpracování
špičkový LTPO OLED displej
zajímavě zpracovaný průstřel Dynamic Island
nově Always-On
špičkový výkon
skvělá haptická odezva
kvalitní fotovýbava
plná konektivita včetně té satelitní
bez podpory reverzního bezdrátového nabíjení
na nejrychleji se nabíjející smartphony ztrácí
ovládání Dynamic Island není příliš intuitivní
Hezký, barva super
Pro mě trochu velký
Velikost display, 120 Hz display, fotoaparát je opravdu na vysoké úrovni, systém
Velká péče co se týče starání se o baterku, když spadnete modlíte se aby to křupnutí co slyšíte byla kost :)
Líbí se mi a jsem s ním spokojen
Žádné až na tu cenu.
Fotoaparat krasne foti, system funguje skvele, jen z prechodu z Androida je to v necem az moc jednoduchy a neco naprosto zbytecne slozitejsi. Ale celkove jsem spokojena.
Vůbec ho neznám , ká jsem koupil patnactku promax
Co chcete abych psal? Je to Apple iPhone 14Pro MAX s kapacitou úložiště 1024GB, nejlepší telefon na světě a absolutně vše, co je na něm i v něm je krásné a bezchybné.
Naprosto neprofesionální přístup prodejce. Zde si určitě už nikdy nic nekoupím.
Je to špička mezi telefonama.
Není v tom android, to stačí
Dlouhá výdrž baterie
Rychlý 5G internet
Perfektní FACE ID
Velký displej, obří paměť
Jsem "jablíčkář" takže spokojenost
vanocni darek
Super, výkon, skvělé fotky..
Mam fialový
Good
Výborný telefon ve všech ohledech
Při přechodu na nový telefon komplikuje vše aktualizace - problém nejspíš IOS17.0
Koupil jsem ho od istyle a byl poškození vedle kamera a obchod ne chtel vratit ho. A zaplatil jsem 29490 a dostal poskozeni mobila
Vše ,to nelepší co si člověk dnes muže koupit
Úžasný telefon
Perfektní zařízení