Mobilní telefon Recenze Apple iPhone 13 Pro Max

Recenze Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max se díky velkému 6,7" displeji a 6jádrovému procesoru stane ideálním nástrojem pro náročné uživatele. Nezklame ani výbavou fotoaparátů, které vynikají zejména v nočním režimu a díky LiDAR skeneru umí automaticky zaostřit i na noční portréty. Klíčové vlastnosti - 6,7" OLED Super Retina XDR displej - rozlišení 2778 × 1284 pixelů - 6jádrový procesor a 16jádrový Neural…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Dvojice iPhonů 13 Pro letos přispěchala se 120Hz displejem a konečně přinesla i automatické ostření ultraširokoúhlého objektivu. Jak se osvědčil větší model v naší recenzi Pro Max?

Více na Mobilenet

extrémně dlouhá výdrž (nejlepší ze všech iPhonů 13)

špičkový výkon na roky dopředu

skvělá konektivita včetně UWB

vysoká odolnost

skvěle hrající stereo reproduktory

ultraširokoúhlý objektiv s automatickým ostřením

kvalitní fotovýbava s povedeným nočním režimem

svižnost systému

menší výřez Face ID

6,7' 120Hz plochá obrazovka s vysokým jasem

nepraktické lesklé rámečky (a opravdu vysoká hmotnost)

oproti konkurenci pomalejší nabíjení

někomu může scházet Always-On

stále chybí reverzní bezdrátové nabíjení

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

iPhone 13 Pro jsem mohl používat s předstihem, takže ten vám můžu zhodnotit co nejdřív už teď. Na 13 a 13 mini si musíte počkat, ty se mi dostaly do ruky až dnes. Sice jsem tu pořád pár dní po jiných, kteří dojí iPhony 13 jak tu nejlíp živenou krávu na paloučku, ale recenze iPhonu 13 Pro, a tím pádem i Pro Max, je tady. Recenze produktů, které jsou lepší, než si myslíte, než jsem si já myslel a...

Více na Techarena
Registrovaný uživatel6. prosince 2022

Dobrý telefon

Chybí mně funkce androidu :)

Varianta 256 GB zelený
Registrovaný uživatel24. října 2022

je těžký

Varianta 512 GB stříbrný
Registrovaný uživatel21. října 2022

Maximalni spokojenost. Doporučuji koupi.

Varianta 128 GB zlatý
Registrovaný uživatel8. října 2022

Hbité reakce telefonu. Parádní display. Vynikající zvuk. Vydrž baterie (při mém nestřídmém užívání) je úplně s rezervou celý den a večer zbývá ještě minimálně 40% kapacity baterie. Dostatečná paměť. Tady bych ale upozornil zájemce o koupi iPhone, že by si měli promyslet paměťovou variantu. Doporučuji nejméně 256 GB. Po předchozích zkušenostech s iPhone 12 Pro Max 128GB jsem raději sáhl po paměti 512GB. A nemusím se v ničem omezovat.

Neregistruji. Věděl jsem, co mohu očekávat. iPhone používám více než 10 let.

iPhone 13 Pro Max je velice rychlý a výkonný telefon. Má parádní display a snad nikdy se nemůže stát, že by nezvládl to, co od něj budete chtít. Výkonu má na rozdávání.

Varianta 512 GB stříbrný
Registrovaný uživatel27. září 2022

Top vyladěný mobil.

Varianta 128 GB zlatý
Registrovaný uživatel19. září 2022

Rychlost, velikost displeje, displej na dotyk reaguje perfektně

Tento mobil je už čtvrtý iPhone, který mám a jiný telefon už bych nechtěla. Nikdy jsem s žádným neměla problém. Vždy fungovali bez problémů

Registrovaný uživatel7. září 2022

Nechci jako kazdej psat ze je to nejlepsi, ale videl jsem stiznosti na vahu, na upravy procesoru a podobne ale mne osobne vubec nic nevadi, opravdu vsechno skvely

Jak je telefon velky, vubec nepusobi tak tezky jak se rika. Upgradoval jsem z SE 2020 ktery vazi pouhych 148g a neprijde mi to ve srovnani s velikosti zadny extra veliky rozdil

Varianta 256 GB stříbrný
Registrovaný uživatel21. srpna 2022

jednoduše nejlepší telefon na trhu skvělé fotoaparáty vyladěný systém

cena skleněná záda rámeček bez obalu chytá každý otisk vystouplé čočky fotoaparátů

Varianta 128 GB modrý
Registrovaný uživatel1. srpna 2022

Hezká krabička....jediné co jsem viděl při schvalování splátek, které neschválili

Jak mám hodnotit když jste mi neschválili splátky

Varianta 128 GB zelený
Registrovaný uživatel18. července 2022

Byl to dárek pro manželku, který si tento telefon přála. Veškerá očekávání splnil beze zbytku, velkou předností je slušná výdrž baterie a velký display, na kterém se dají sledovat i filmy.

Varianta 128 GB šedý
Registrovaný uživatel16. července 2022

Výdrž baterie, video pěkný,

Foto horší přepálená bílá, ovládání gesty nic moc

Varianta 128 GB zelený
Registrovaný uživatel30. června 2022

profi mobilní telefon, vynikající fotografie a za špatné viditelnosti, ovládání, výdrž baterie,

nadčasový mobilní telefon,

Varianta 1 TB zelený
Registrovaný uživatel29. června 2022

Vyborně naladěny transformator

Mi narostl bicák z toho jak je těžký

9,7/10

Varianta 128 GB šedý
Registrovaný uživatel8. června 2022

Nejlepsi telefon, jaky jsem kdy mela

Registrovaný uživatel2. června 2022

Super výkon a baterie!!

Varianta 1 TB modrý
Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Jak mám napsat hodnocení, když jste mi produkt stále nedodali?

Varianta 128 GB modrý
Registrovaný uživatel19. února 2022

-pěkný design -skvěly 120Hz displej -velmi dobré fotoaparáty -nejlepší kvalita videa v mobilním segmentu -úžasné makro -dlouhá výdrž baterie -skvěly zvuk z reproduktorů

-cena -balení bez nabíječky -oproti konkurencí(S21Ultra, Mi11Ultra) postrádám lepší zoom - rychlost nabíjení

Jsem uživatel který přešel z Androidu na IOS, tohle je můj první IPhone vůbec. První týden jsem neustále porovnával Android vs. IOS a hledal funkce které zde nejsou ale rozhodně bych je ocenil, třeba lepší gesta jako u Androidu nebo čtečku otisku prstu, nicméně po týdnu jsem si na systém zvykl a rozhodně to má něco do sebe. Oceňuji dlouhou výdrž na baterii, byl jsem opravdu v šoku jak dlouho tenhle telefon vydrží bez nabíjení, což malinko kompenzuje to pomalé nabíjení. Fotky jsou skvěle ovšem nemohu říct že by kvalita fotek byla lepší než androidi konkurence v podobě S21Ultra nebo Mi11Ultra. Kde konkurencí Iphone doslova válcuje je kvalita videa, po prvních natočených snímcích jsem byl doslova v šoku co z tak malého zařízení leze. Výkon telefonu perfektní což potvrzují nedávné testy v porovnání z nejnovější řadou Galaxy S22 . Další věc kterou oceňuji je že telefon absolutně netopí a to ani při náročných operacích, tady je vidět síla procesoru A15 Bionic a myslím si že Apple tady odvedl neskutečnou práci a utekl veškeré konkurenci. V nové řadě bych určitě ocenil odstranění notchu a přidání periskopu s pořádným zoomem.