Mobilní telefon Recenze Apple iPhone 11 Pro Max

Recenze Apple iPhone 11 Pro Max

Apple iPhone 11 Pro Max je výkonný, výjimečně elegantní a stále jednoduchý. Je vhodný pro náročné uživatele, které ohromí snímky z trojitého fotoaparátu a prodloužená výdrž baterie. Zaujme každého, kdo hledá nekompromisní řešení v kompaktní konstrukci. Klíčové vlastnosti - výkonný čip A13 Bionic - trojitá foto soustava - 6,5" Super Retina XDR displej - operační systém iOS 13 - certifikace…

CoVybrat.cz
Odborná recenze
CoVybrat.cz

Každý rok nám Apple ukazuje nové iPhony. Je to už zvyk - takové Applí Vánoce. Telefony iPhone 11 představil Tim Cook 10. září 2019 na pravidelném eventu Applu zvaném Apple's Keynote. My jsme všechny modely Apple iPhone 11 (iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max) důkladně prozkoumali a porovnali mezi sebou i s iPhone 12 a dalšími modely. Poradíme vám, jestli je čas na upgrade vašeho staršího iPhonu, nebo, jestli je iPhone 11 dobrá náhrada za Android. Co umí nového, jaké má parametry, kvalitu fotografií, kapacitu a délku výdrže baterie a další detaily.

Více na CoVybrat.cz
Registrovaný uživatel14. září 2021

Žádné známky použití

Varianta 256 GB stříbrný
Registrovaný uživatel20. ledna 2021

telefon perfektni

vadný kus sem dostal, mám telefon měsíc a za mesic uz byl 2x v servisu. Momentálně tam je zas. A řešení výměny kus za kus nebo vrácení peněz podle zákona je 0. Přitom podle zakona by měli vracet peníze. Doufám že dostanu kus za kus.

Varianta 64 GB půlnočně zelený
Kateřina Novotná20. září 2020

Úžasný podstatně bez chyby

Jeto skvělí smartphone pro každého