iPad Pro je prostě boží, nejlepší tablet pro kreslení, a ručně psaní poznámek, a samozřejmě je i skvělý pro čtení a konzumaci obsahu, jako Netflix, Apple TV a další, samozřejme i nějaké to hraní her. Ale pokud hledáte kancelářskou mašinu určitě sáhněte spíše po Macbooku Air, pokud chcete hrát velké AAA tak jedině notebook s Windows. IPad Pro rozhodne nenahradí váš výkonný počítač, ale je to rozhodně skvělý produkt. Nemusí to být zrovna tenhle iPad Pro, pro děti rozhodně postačí základní iPad s Apple Pencil první generace, třeba ten co právě vyšel 2021 verze. A tohle píšu jako člověk co je roky zvyklí na počítač s Windows, kde si mohu zahrát občas velké hry, a nedávno jsem přešel z Android zařízení, které jsem používal roky, ale chtěl jsem zkusit, iOS a iPad OS, a jsem naprosto spokojen.
Pokud víte co hledáte, tak žádné zápory nejsou.
Apple produkty jsou velmi kvalitně vyrobeny, když jsem rozbalil iPad Pro 12,9, tak zpracování produktu působí naprosto luxusně, a vím není ti zrovna levné, a určitě toto zboží není pro každého. Nejvíce mohu doporučit tento iPad lidem co chtějí kreslit digitálně. Pro ostatní určitě postačí 11 inch verze a nebo i základní iPad z tohoto roku nebo iPad air, obvzláště pro lidi pro které to bude první iPad. A Apple pencile rozhodně k tomu, jen si dejte pozor aby jste pro základní iPad pořídili Apple pencile první generace, a pro verze a air je třeba zakoupit Apple pencile druhé generace.